Päivän horoskooppi perjantaina 19.8.

Hankaluudet on tehty voitettaviksi, härkä! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

19.8. 1:30

LEIJONA

Ilmassa on paljon positiivista energiaa, joka voi tuoda mukanaan yllättäviä innostuksen puuskia tai äkki-ihastumisia. Tänään on nopean toiminnan päivä.

NEITSYT

Elämäsi tempo on nyt ehkä liiankin kiivas. Selviät velvoitteistasi, mutta jos vauhti jatkuu liian kovana liian pitkään, se nakertaa tekemisistäsi ilon.

VAAKA

Sinusta huokuu positiivista energiaa, mikä saa muut viihtymään seurassasi tavallistakin paremmin. Jokin uusi kiinnostuksen kohde voi ilmestyä elämääsi.

SKORPIONI

Mieti, haluaisitko kenties jonkin asian olevan elämässäsi toisin. Suuretkin muutokset ovat nyt mahdollisia ja onnistuvat poikkeuksellisen kivuttomasti.

JOUSIMIES

Luovuutesi roihuaa. Ota siitä sekä ilo että hyöty irti. Älä epäröi sanoa ajatuksiasi ja ideoitasi ääneen. Voit saada niille tukea yllättävältä taholta.

KAURIS

Arvioit viime aikojen tapahtumia. On vähintään yhtä tärkeää antaa kiitosta itsellesi ja muille onnistumisista kuin etsiä epäkohtia ja vatvoa virheitä.

VESIMIES

Jokin uusi hanke, haaste tai harrastus vetää sinua puoleensa, mutta suin päin ei ole hyvä rynnätä sen kimppuun. Katso ensin, onko innostus ohimenevää.

KALAT

Olet tavallista rohkeampi kokeilemaan uusia asioita, ja onnistumisten myötä itseluottamuksesi vahvistuu. Jokin yhteydenotto tai kohtaaminen yllättää.

OINAS

Sinulle tekisi hyvää päästä tuulettamaan tunteitasi ja jakamaan ajatuksiasi inspiroivassa seurassa. Ehkä voisit kutsua itse mieluisan porukan kokoon.

HÄRKÄ

Jokin asia tai hanke tökkii, mutta älä edes harkitse lyöväsi sen suhteen hanskoja naulaan. Hankaluudet on tehty voitettaviksi, ja kiitos seuraa perästä.

KAKSONEN

Olet vetovoimainen ja kohtaat useita lähestymisyrityksiä, mutta kevyttä romanssia tai hetken hupia enempää niistä ei ehkä synny. Hauskaa piisaa silti.

RAPU

Et ehkä tunne nyt olevasi terävimmilläsi, mutta intuitiosi toimii luotettavasti ja tehokkaasti. Voit siis huoletta nojata siihen päätöksiä tehdessäsi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?