Päivän horoskooppi perjantaina 12.8.

On aika miettiä viime aikoina tekemiäsi päätöksiä, vaaka. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

12.8. 1:30

LEIJONA

Kutsu ystävät koolle ja lähde ulos nauttimaan luonnosta. Pääsi kaipaa tuuletusta ja rentoa hauskanpitoa, jotta luovuutesi ja toimintakykysi elpyvät.

NEITSYT

Tänään kannattaa olla liikkeellä ja aktiviinen. Ympärilläsi riittää kaaosta, mutta sinulta tuntuu onnistuvan kaikki. Loistopäivä, ota siitä ilo irti!

VAAKA

On aika miettiä viime aikoina tekemiäsi päätöksiä. Jos emmit, ota aikalisä ja pohdi, tulisiko muuttaa kurssia ja tehdä jotain toisin kuin olit aikonut.

SKORPIONI

Sinun on vaikeaa päästä sisälle johonkin ryhmään ja tunnet itsesi ulkopuoliseksi. Älä pinnistele turhaan, löydät omat hengenheimolaisesi aivan muualta.

JOUSIMIES

Viime aikojen paine hellittää ja elämäsi seestyy. Saat hengähtää hetken ja ladata akkujasi. Prosessi etenee, vaikka et koko aikaa touhuakaan sen parissa.

KAURIS

Sosiaalinen elämäsi on erityisen antoisaa, ja rentoudut mielelläsi ystäviesi parissa. Joku läheisesi kaipaa tavallista enemmän huomiotasi ja rohkaisua.

VESIMIES

Olet unohtanut jotain tärkeää ja nyt joudut setvimään työllä ja tuskalla siitä aiheutuneita seurauksia. Laiminlyöntisi saattaa käydä myös lompakollesi.

KALAT

Mielialasi heittelevät, ja muutkin saavat tuntea sen nahoissaan. Älä kaada pahaa mieltäsi muiden niskaan. Etsi rakentavampia tapoja purkaa tunteitasi.

OINAS

Olet asettanut itsellesi tavoitteen, mutta nyt sitoutuneisuuttasi koetellaan. Jos asia on aidosti tärkeä, älä sabotoi sitä ohikiitävän nautinnon takia.

HÄRKÄ

Kuulet ilkeämielisiä juoruja etkä tiedä, miten suhtautua asiaan. Jätä huhupuheet omaan arvoonsa ja puolusta niiden kohdetta. Lojaaliutesi palkitaan.

KAKSONEN

Päivääsi leimaa romantiikka. Ehkä luvassa on onnistuneet treffit tai lemmen leiskuntaa vakikumppanisi kanssa. Yllättävät kohtaamisetkin ovat mahdollisia.

RAPU

Päivä on hektinen ja vie sinusta mehut niin että illalla haluat vain kaatua sänkyyn kaikkesi antaneena. Kehu itseäsi siitä, että saat paljon aikaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?