Päivän horoskooppi lauantaina 6.8.

Vaa’alle on luvassa melkoisen mielenkiintoisia käänteitä. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

6.8. 1:30

LEIJONA

Haaveilet jonkinlaisesta uudesta alusta. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä pelkän muutoksenhalun ajamana, vaan pohdi asioita pidemmällä tähtäimellä.

NEITSYT

Panosta jaksamiseen. Energiasi on jakautunut liian moneen suuntaan, ja akkusi kaipaavat lataamista. Väsyneenä olet kömpelö ja turhan altis vahingoille.

VAAKA

Olet tavallista railakkaammalla tuulella, ja luvassa on melkoisen mielenkiintoisia käänteitä niin ihmissuhteissasi kuin muillakin elämän osa-alueilla.

SKORPIONI

Olet tärkeän ratkaisun edessä etkä tiedä, miten kannattaisi toimia. Ota aikalisä, jotta ehdit rauhassa puntaroida vaihtoehtojasi kaikilta kanteilta.

JOUSIMIES

Jokin elämys tai kohtaaminen inspiroi sinua viikonloppuna ja saa sinut pohtimaan elämääsi ja valintojasi syvällisesti. Olet jonkin oivalluksen kynnyksellä.

KAURIS

Kaipaat elämääsi hohtoa ja nostetta. Järjestä tai hanki itsellesi jotain mukavaa. Se maksaa itsensä takaisin kohonneena mielialana ja energisyytenä.

VESIMIES

Olet kuin tulisilla hiilillä odottaessasi jotain tulevaa – etkä siksi tahdo malttaa keskittyä nykyhetkeen. Se herättää närää läheisissäsi. Laske kierroksia.

KALAT

Janoat huvituksia, mutta jokin ikävä velvollisuus on tiellä. Hoida se pois mukisematta. Saat nähdä, että päivä tarjoaa vielä monia mukavia yllätyksiä.

OINAS

Ole terveellä tavalla itsekäs ja tee jotain vain omaksi iloksesi. Levänneenä ja virkistyneenä jaksat olla aidommin läsnä ja saatavilla myös toisille.

HÄRKÄ

Seuraelämäsi on antoisaa ja vilkasta, ja ongelma onkin nyt menojen ja kutsujen suma, jota sinun on ajanpuutteen vuoksi karsittava. Älä uuvuta itseäsi.

KAKSONEN

Olet liehunut siellä täällä. Nyt on aika höllentää tahtia ja tarkastella aikaansaannoksiaan kaikessa rauhassa. Myös ihmissuhteet kaipaavat huomiotasi.

RAPU

Suunnitelmasi ajautuu vastatuuleen. Se kismittää, mutta et voi nyt muuta kuin odotella, miten asian kanssa käy. Ratkaisun avaimet ovat muiden käsissä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?