Päivän horoskooppi torstaina 4.8.

Härällä riittää romantiikkaa! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

4.8. 1:30

LEIJONA

Päivääsi leimaavat kepeys ja positiivisuus. Raha-asioissakin onnistaa, mikä kohottaa mielialaasi. Saat valtavasti aikaan pienellä panostuksella.

NEITSYT

Annat ristiriitaisia viestejä, joten saatat olla osittain itse syypää mahdollisiin väärinkäsityksiin. Pyri tietoisesti ilmaisemaan selkeämmin, mitä tarkoitat.

VAAKA

Olet haluttua seuraa, ja suosiosi huumassa vastaat myöntävästi useampaan kutsuun kuin mihin aikasi todellisuudessa riittää. Joku voi joutua pettymään.

SKORPIONI

Olet kevytmielisellä ja romanttisella tuulella. Flirttailusi ja huomiosi tehoavat – ja valloitat vaivatta sydämiä. Älä kuitenkaan tallo niitä jalkoihisi.

JOUSIMIES

Tee tänään vain asioita, joista todella pidät. Siitä hyötyvät muutkin, sillä kun olet tyytyväinen elämääsi, sinusta on paljon iloa myös ympärilläsi oleville.

KAURIS

Pidä pääsi kylmänä äläkä mene antamaan lupauksia vain päästäksesi hetkellisestä kiipelistä. Jokin perheeseen tai sukuun liittyvä asia on ajankohtainen.

VESIMIES

Suunnitelmasi ja aikataulusi eivät tahdo pitää itsestäsi riippumattomista syistä. Kyse on kuitenkin pikkuharmeista, joilla ei kannata päiväänsä pilata.

KALAT

Joku hakee loputtomasti huomiotasi, ja alat jo tuskastua hänen vaatimuksiinsa. Tuo ajatuksesi julki suoraan, mutta ystävälliseen ja rakentavaan sävyyn.

OINAS

Ehdotuksesi saavat nyt osakseen arvostelua ja vastustusta. Älä tuhlaa voimiasi turhaan taisteluun vaan odottele suotuisampaa hetkeä. Se koittaa pian.

HÄRKÄ

Paikallaan junnannut asia lähtee rullaamaan, ja tunnet, miten mielesi kevenee. Myös ihmissuhteissasi puhaltavat myönteiset tuulet. Romantiikkaa riittää.

KAKSONEN

Päivääsi on ladattu kaikki menestyksen edellytykset. Olet itsevarma ja karismaattinen ja viihdyt seurueiden keskiössä. Säkenöit ja teet vaikutuksen.

RAPU

Ulkomaihin liittyvä asia, matka tai henkilö nousee esiin. Tällä voi olla suuri vaikutus tulevaisuuteesi, joten katso, ettei tilaisuus mene sivu suun.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?