Päivän horoskooppi 12.5.

Teet nyt helposti kärpäsestä härkäsen, oinas.

12.5. 6:00

HÄRKÄ

Parhaat puolesi pääsevät esiin, kun saat tilaisuuden auttaa jotakuta selviämään vaikeasta tilanteesta. Selvität ongelman nopeasti ja hienotunteisesti.

KAKSONEN

Mielesi tekisi irrotella, mutta sitä ennen kannattaa katsoa kukkaroon ja miettiä, millaisiin tempauksiin rahasi riittävät. Älä hurvittele yli varojesi.

RAPU

Kuulostele sisintäsi. Jokin asia on muuttumassa. Älä sulje silmiäsi tosiasioilta, mutta anna itsellesi aikaa sopeutua tulevaan ja pohtia vaihtoehtoja.

LEIJONA

Energiatasosi on alhainen, minkä vuoksi pienikin ponnistelu voi nyt viedä mehut. Mieti, mitä tarvitsisit saadaksesi lisää virtaa ja toimi sen mukaan.

NEITSYT

Olet levoton ja ehkä tyytymätönkin. Jos haikailet jotain uutta ja parempaa, laadi suunnitelma siitä, mitä se pitää sisällään ja mitä siihen vaaditaan.

VAAKA

Päivä alkaa hieman tahmeasti, mutta kun pääset käyntiin, asiat alkavat rullata vauhdikkaasti, ja saat aikaiseksi paljon enemmän kuin olit suunnitellut.

SKORPIONI

Saatat nyt kokea turvarakenteidesi horjuvan. Kyseessä on kuitenkin ohimenevä ilmiö. Ilmassa on paljon suuria tunteita, joiden asetuttua olosi seestyy.

JOUSIMIES

Vedät puoleesi huomiota. Älä ujostele tai yritä sulautua tapettiin vaan käännä tilanne eduksesi. Sano ääneen ideat ja ajatukset, joita haluat edistää.

KAURIS

Neutraalia asennettasi konfliktitilanteissa arvostetaan. Älä kuitenkaan jää hillityn roolisi vangiksi vaan tuo rohkeasti eriävätkin mielipiteet julki.

VESIMIES

Jos olet laiminlyönyt läheisiäsi, korjaa asia. Rakkaimpiesi seurassa viettämäsi aika rentouttaa ja tekee sinusta vahvemman vastoinkäymisten edessä.

KALAT

Jos olet tullut sortuneeksi holtittomuuteen, nyt kannattaa tehdä ryhtiliike. Ota itseäsi niskasta ja kehitä itsekuriasi. Huomaat jopa nauttivasi siitä.

OINAS

Teet nyt helposti kärpäsestä härkäsen. Turhan draaman lietsomisen sijaan käännä katse sisäänpäin. Etsi vastaus siihen, mistä kenkä oikeasti puristaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?