Päivän horoskooppi 29.3.

Hei kauris, ole rohkea, saavutat sillä nyt paljon.

29.3.2022 6:00

OINAS

Jotain uutta on kehitteillä, ja saatat jo aistia muutoksen ensi tuulahdukset. Vielä on kuitenkin aikaista sanoa, mitä elämäsi osa-aluetta se ravistelee.

HÄRKÄ

Olet kovin itsekriittinen, mikä nakertaa iloa tekemisistäsi. Suhtaudu itseesi armollisemmin ja kiinnitä vaihteeksi huomiota lukuisiin onnistumisiisi.

KAKSONEN

Jos koet polkevasi paikallasi, tee hieman inventaariota elämästäsi. Olisiko aika luopua turhasta painolastista ja raivata tilaa jollekin aivan uudelle?

RAPU

Luovuutesi kaipaa kipeästi purkautumisväylää. Älä väheksy tätä tarvetta vaan ota aikaa omille mielenkiinnon kohteillesi. Investointi itseen kannattaa.

LEIJONA

Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä asia vaatii huomiotasi. Olet käytännöllinen ja aikaansaava, joten kun panet tuulemaan, valmista tulee vikkelästi.

NEITSYT

Mieti tarkasti, miten haluat käyttää resurssejasi. Aikasi, varasi ja lahjakkuutesi ovat pääomaa, joka kannattaa sijoittaa viisaasti eikä heittää hukkaan.

VAAKA

Joudut jonkin kiistan erotuomariksi. Jos olosi käy tukalaksi eikä sopua synny, irrottaudu tilanteesta ja kohdista energiasi johonkin hedelmällisempään.

SKORPIONI

Keskittymiskykysi ei nyt ole paras mahdollinen, mutta älä silti lyö lossiksi. Tee hitaammin ja paneudu yhteen asiaan kerrallaan, niin löydät fokuksesi.

JOUSIMIES

Ihmissuhteet nousevat nyt elämässäsi keskiöön, eivätkä syyttä. Tapaat henkilön, joka saattaa näytellä elämässäsi isompaa roolia kuin ehkä arvaatkaan.

KAURIS

Jos tohdit astua mukavuusalueesi ulkopuolelle, saat tilaisuuden kokea ja oppia jotain uutta ja merkityksellistä. Ole rohkea, saavutat sillä nyt paljon.

VESIMIES

Sinusta huokuu vastustamatonta vetovoimaa, jota voit nyt halutessasi käyttää hyödyksesi hankkeidesi tai asemasi edistämisessä. Kohteliaisuuksia sataa.

KALAT

Moni tyrkyttää neuvojaan, mutta niihin kannattaa suhtautua varauksella. Olet kyllin viisas ja kokenut tekemään itse omaa elämääsi koskevat päätökset.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?