Päivän horoskooppi 3.3.

Arki asettaa tänään vaatimuksia, vaaka.

3.3.2022 6:00

KALAT

Romantiikkaa ilmassa. Jos sydämesi sykkii jollekulle, joka on asiasta tietämätön, nyt on hyvä päivä rohkaistua tuomaan tunteesi julki ihastuksellesi.

OINAS

Pieniä pinnaasi kiristäviä harmeja tupsahtelee tänään tiellesi. Tosi tiukoissa paikoissa hermojen pitävyys punnitaan. Ota päivä harjoittelun kannalta.

HÄRKÄ

Joku käy tänään hermoillesi. Älä lietso draamaa vaan siirry suosiolla kauemmas tilanteesta. Riitely vie vain turhaan energiaasi ja laskee mielialaasi.

KAKSONEN

Kaikki eivät ole pysyä mukana aivoituksissasi, mutta älä anna sen häiritä. Jokin yllättävä oivallus valaisee päiväsi, ja raha-asioissakin voi olla onnea.

RAPU

Sinun on aika panna kerrankin omat tarpeesi etusijalle. Läheiset ansaitsevat toki rakkautesi mutta eivät sentään aivan joka ikistä energianhippustasi.

LEIJONA

Tänään on iloinen ja kupliva päivä. Saat nauttia hauskanpidosta ja kenties kepeästä flirtistäkin. Huoleton mielialasi on tarttuvaa, joten viljele sitä laajalti.

NEITSYT

Olet jonkin tärkeän valinnan edessä, ja neuvojia piisaa. Tee päätös omaan harkintaasi ja toiveisiisi nojaten äläkä anna muiden määräillä tai syyllistää.

VAAKA

Hallitset laiskottelun ja elämästä nauttimisen taidon kadehdittavan hyvin. Nyt arki kuitenkin asettaa omat vaatimuksensa, ja niihin on syytä vastata.

SKORPIONI

Jokin asia elämässäsi on peruuttamattomasti muuttunut, ja vaikka sen hyväksyminen ottaisi koville, se on ainoa keino, jolla pääset jatkamaan eteenpäin.

JOUSIMIES

Olet mainiossa vedossa sekä fyysisesti että henkisesti. Rakkauselämäsikin kukoistaa, mikä antaa aihetta hymyyn. Elämä tarjoilee sinulle nyt parastaan.

KAURIS

Ahdistus tai kiukku viestivät, että olet joutunut liian koville ja unohtanut ladata akkusi. Ota aikaa itsellesi. Tee jotain mukavaa tai ole vain jouten.

VESIMIES

Tänään kannattaa ottaa käsittelyyn jokin aiemmin vaikealta tuntunut asia. Huomaat, että olet oppinut jotakin, sillä se ratkeaa yllättävän vaivattomasti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?