Päivän horoskooppi 29.1.

Osallistuminen ja aktiivisuus vievät pitkälle, leijona.

29.1. 6:00

VESIMIES

Ole tarkkana siitä, kenen jutut otat todesta. Joku saattaa yrittää manipuloida sinua tänään. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

KALAT

Sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi eteenpäin. Luota itseesi. Yksittäinen takaisku ei merkitse sitä, että sinun täytyisi palata lähtöruutuun.

OINAS

Älä vaivaa päätäsi menneillä. Keskity tavoitteisiin, joita kohti olet matkalla. Käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset kannustusta tai neuvoja.

HÄRKÄ

On aika tehdä hienosäätöä suunnitelmiisi. Älä jää kiertämään kehää tilanteeseen, jossa olosi on epämukava. Pienissä muutoksissa piilee paljon voimaa.

KAKSONEN

Pysyttele omalla tontillasi. Kaikki eivät ole kanssasi tänään samoilla linjoilla. Sinun ei tarvitse potea ulkopuolisuuden tunnetta, vaikka et olisi kaikessa mukana.

RAPU

Tunnet nyt vetoa epätavallisiin asioihin ja uusiin ihmisiin. Saat kiinnostavaa palautetta, joka kannattaa painaa mieleen tulevaa varten. On aika solmia kontakteja.

LEIJONA

Tänään kannattaa suunnata sinne, missä tapahtuu. Osallistuminen ja aktiivisuus vievät pitkälle. Joudut tekemään pikaisia päätöksiä työelämään liittyen.

NEITSYT

Ota kaikki irti onnenpotkusta ja hyvästä fiiliksestä. On hyvä hetki kokeilla uusia asioita ja heittää verkkoja vesille. Vanha tuttu ilmaantuu takaisin elämääsi.

VAAKA

Hidasta tahtia ja tarkkaile, mitä ympärilläsi on meneillään. Sinulta voi mennä jotain olennaista ohi, jos puurrat liian innokkaasti yhden ja saman kysymyksen parissa.

SKORPIONI

Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Nyt ei kannata jäädä toistamaan vanhoja tuttuja keloja. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ihmisille.

JOUSIMIES

Ole hyvä kuuntelija. Saat tänään paljon tärkeää tietoa, joka on syytä pitää mielessä. Etenkin ihmissuhdekysymyksissä tilannetaju pelastaa tänään päivän.

KAURIS

On hyvä hetki tehdä positiivisia muutoksia arkeesi. Mikään ei tapahdu itsestään, joten ole valmis tekemään aloitteita ja olemaan aktiivinen. Pidä aikatauluista kiinni.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?