Päivän horoskooppi 5.12. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 5.12.

Ilmassa on romantiikkaa, kalat!

5.12.2021 6:00

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Joku saattaa ihmetellä valintojasi ääneen. Ole valmis perustelemaan ratkaisujasi kysyttäessä.

KAURIS

Tähtää tasapainoon kaikessa, mihin ryhdyt tänään. On aika palata menneisiin ja käsitellä sinua hiertämään jäänyt asia pois päiväjärjestyksestä. Ole armollinen itsellesi.

VESIMIES

Ystävä tai sukulainen tekee epätavallisen tarjouksen, johon kannattaa tarttua. Apua on nyt tarjolla joka puolelta. Ota hyvästä fiiliksestä kaikki irti.

KALAT

Pidä matalaa profiilia. Tänään on parasta hoitaa epäselvyydet vähin äänin päästämättä uteliaita urkkimaan yksityisasioitasi. Ilmassa on romantiikkaa.

OINAS

Varo asioiden dramatisointia. Saatat nyt innostua paisuttelemaan tapahtumia vääriin mittasuhteisiin. Kuuntele läheisesi tarjoamia neuvoja.

HÄRKÄ

Suuntaa kohti asioita, jotka merkitsevät eniten juuri sinulle. Saat tilaisuuden puhua aiheesta, joka on lähellä sydäntäsi. Joku tarttuu ideaasi ja innostuu siitä.

KAKSONEN

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan, mikä voi synnyttää sotkua. Varasuunnitelmien laatiminen voi olla hyvä idea. Satsaa toimivaan kommunikointiin ihmissuhteissa.

RAPU

Anna mielikuvituksesi näyttää suuntaa. Käy läpi vaihtoehtojasi, äläkä aseta haaveillesi turhia rajoja. Voit seuloa ideoitasi realistisin ottein myöhemmin.

LEIJONA

Suuntaa kohti asioita, jotka vetävät sinua puoleensa. Kaipaat elämääsi jotain uutta ja jännittävää, mikä voi saada sinut tekemään epätavallisia asioita.

NEITSYT

Johtajan rooli sopii sinulle nyt hyvin. Saat vastuuta kannettavaksesi, mitä ei kannata säikähtää. Käytä aikasi ja sananvaltasi viisaasti.

VAAKA

Sinulla on lupa kieltäytyä asioista, jotka vievät sinua väärään suuntaan. Älä polta itseäsi loppuun yrityksillä olla kaikille mieliksi. Ajattele hyvinvointiasi.

SKORPIONI

Kokeile tehdä asiat eri tavalla, ja yllätät itsesi positiivisesti. Joku tekee sinulle kaukaa haetun ehdotuksen, jota kannattaa ehkä sittenkin harkita vakavasti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?