Päivän horoskooppi 30.11. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 30.11.

Odota pölyn laskeutumista, leijona.

30.11.2021 6:00

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Hillitse impulsiivista puoltasi ja valikoi sanasi myös yllättävässä tilanteessa diplomaattisesti. Kiittelet itseäsi myöhemmin pitkistä hermoistasi.

KAURIS

Tee loogisia ratkaisuja. Vaistonvarainen arvailu ei vie nyt kovin pitkälle. Laske todennäköisyyksiä ja luota kokeneempien neuvoihin, jos niitä on tarjolla.

VESIMIES

Ole tarkkana sopimusten ja muiden paperihommien kanssa. Valppaus säästää sinut palaamasta myöhemmin saman asian pariin toistamiseen. Yksityiskohdilla on nyt väliä.

KALAT

On hyvä hetki hidastaa tahtia ja tutkiskella sisintäsi. Kuuntele itseäsi ja ajattele hyvinvointiasi. Joku innostuu vaatimaan sinulta liikaa, ellet ole valmis pitämään puoliasi.

OINAS

Ole kärsivällinen, kun joku avautuu sinulle ongelmakohdista. Ymmärtäväinen asenne selvittää tilanteen alta aikayksikön. Vastaväitteitä ei nyt kannata viljellä liian innokkaasti.

HÄRKÄ

Äkillinen käänne voi saada sinut eksyksiin. Hengitä syvään ja palauta asiat oikeaan mittakaavaan. Keskusteluapua on tarjolla lähellä.

KAKSONEN

Pidä silmät auki tänään missä liikutkin. Ole tarkkana tavaroitten ja rahan kanssa. Joku innostuu kyselemään sinulta vaikeita kysymyksiä.

RAPU

Tunteesi heittelevät sinua nyt sinne ja tänne. Pura sydäntäsi hyvälle ystävälle. Tee ratkaisuja vasta sitten, kun näet tilanteen kirkkaammin silmin.

LEIJONA

Päivä tuo tullessaan uutisia, jotka saavat sinut harkitsemaan päätöksiäsi uudelleen. Älä kiirehdi tekemään muutoksia, vaan odota pölyn laskeutumista.

NEITSYT

Joku lähelläsi tarvitsee sinua tuekseen. Ole valmis raivaamaan päivääsi tilaa häntä varten. Muutokset tulevat nyt ryminällä.

VAAKA

On hyvä hetki ottaa käsittelyyn uusi projekti. Sinulla riittää nyt virtaa ja ideoita, ja lopputulokset ylittävät odotuksesi. Vanha tuttu ottaa yllättäen yhteyttä.

SKORPIONI

Pidä yksityisasiasi pienen piirin tiedossa. Liian innokas tiedon jakaminen voi kaduttaa sinua myöhemmin. Uskoudu hyvälle ystävälle alkajaisiksi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?