Päivän horoskooppi 25.11. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 25.11.

Älä kuormita itseäsi liikaa, rapu!

25.11. 6:00

JOUSIMIES

Raha-asiat kannattaa asettaa tänään tärkeysjärjestyksen kärkeen. Joku pyytää sinulta mielipidettä monimutkaiseen juttuun. Punnitse sanojasi tarkasti, ennen kuin vastaat.

KAURIS

Pidä työelämä ja yksityisasiasi erillään. Tänään kannattaa muutenkin pitää harvinaisen selkeää linjaa ja oikaista kytevä väärinkäsitys pois alta heti, kun mahdollista.

VESIMIES

Katso asioita oikeasta perspektiivistä. Dramatisointi ei tuo tilanteeseen mitään hyvää tänään. Joku antaa sinulle varteenotettavan neuvon tulevaa varten.

KALAT

Pidä tänään matalaa profiilia. Hetki ei ole otollinen radikaaleille siirroille. Odota, kunnes sinulla on parempi kokonaiskuva tapahtumista, etenkin jos kyse on työasioista.

OINAS

Odottamaton käänne ihmissuhderintamalla voi saada sinut hetkeksi pysähdyksiin. Pura tilannetta luottoystävän kanssa. Anna pölylle aikaa laskeutua.

HÄRKÄ

Johdonmukaisuus on nyt kaiken hyvän perusta. Pidä kiinni sovituista jutuista, ja ole rehellinen myös itsellesi. Laiskuuden puuskan ei kannata antaa kaataa suunnitelmiasi.

KAKSONEN

On hyvä hetki järjestellä paikkoja kotona tai töissä. Ajatuksesi kirkastuvat, kun saat raivattua ympärillesi tilaa. Joku pyytää sinulta yllättäen apua.

RAPU

Ota hoitaaksesi yksi asia kerrallaan. Varo kuormittamasta itseäsi liikaa, vaikka tahti olisi kiivas. Vedä tarpeen tullen rajoja ja kieltäydy ylimääräisistä menoista.

LEIJONA

Älä anna kenenkään asettua sinun ja haaveittesi väliin. Negatiiviset puheet kannattaa suodattaa huolella, vaikka niiden takana olisikin vilpitöntä huolehtimista.

NEITSYT

Keskity asioihin, jotka merkitsevät eniten juuri sinulle. Kaikki eivät ehkä ymmärrä valintojasi tai asetu tukemaan niitä, mutta älä anna sen häiritä menoasi.

VAAKA

Sinulle ei tuota tänään vaikeuksia voittaa muita puolellesi. Löydät hyviä perusteluja mielipiteillesi ja osaat tarjota ratkaisuja ongelmakohtiin. Itseluottamus avaa ovia.

SKORPIONI

Ole tarkkana siitä, keneen luotat. Etenkin ihmissuhdeasiat kannattaa pitää pienen piirin tiedossa. Selvitä sotkut diplomaattisin ottein ja muita kuunnellen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?