Päivän horoskooppi 24.11. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 24.11.

Ole tänään tarkkana rahan kanssa, rapu.

24.11. 6:00

JOUSIMIES

Vastusta kiusausta lisätä värikynää tarinaan. Totuuden kaunisteleminen voi viedä tänään kiusallisiin tilanteisiin. Ole oma itsesi joka käänteessä.

KAURIS

Jotain uutta ja kiinnostavaa ilmaantuu näköpiiriin. On hyvä hetki heittäytyä ja ottaa riskejä. Ole tarkkana arvaamattoman ihmisen kanssa.

VESIMIES

Päästä irti negatiivisista tunteista ja ota kaikki irti päivän tarjoamasta iloisesta yllätyksestä. Älä anna menneisyyden muistojen tärvellä nykyhetkeä.

KALAT

Saat hyvän idean, joka kannattaa ottaa testiin välittömästi. Luova puolesi on muutenkin nyt vahvoilla, mistä voi syntyä paljon ilahduttavia uusia alkuja.

OINAS

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa tänään. On aika laatia suuria suunnitelmia ja rikkoja vanhoja kaavoja. Itseluottamus kantaa pitkälle.

HÄRKÄ

Järjestelmällisyys on paras aseesi stressiä vastaan. Nyt ei ole hyvä hetki lykätä hommia tuonnemmaksi. Tartu myös epämieluisiin askareisiin mahdollisimman ripeästi.

KAKSONEN

On aika puhua suoraan siitä, mikä toimii ja mikä ei. Älä ujostele väärällä hetkellä, vaan nosta äänesi kuuluviin. Saat tilaisuuden edistää asioita.

RAPU

Pidä rahanmenoa silmällä. Nyt kannattaa välttää impulsiivisia vetoja niin ostoksilla kuin muissakin tilanteissa. Tutustut uuteen ihmiseen, joka kiehtoo sinua välittömästi.

LEIJONA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä jää muiden varjoon, vaan käytä sinulle tarjottu tilaisuus fiksusti. Voit herättää tänään ympärilläsi positiivista huomiota.

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhaan ystävään, joka pyörii ajatuksissasi. On hyvä hetki muistella yhdessä menneitä. Hänellä on sinulle myös uutisia.

VAAKA

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tänään kannattaa olla aikaisin liikkeellä ja kuunnella tarkkaan saamaasi palautetta. Tarjolla on paljon hyödyllistä tietoa.

SKORPIONI

Tee omaa juttuasi tänään. Älä ota paineita ympäriltäsi tai nosta haloota pikkujutusta. Käytännönläheinen ote asioihin vie pitkälle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?