Päivän horoskooppi 14.9. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 14.9.

Ota kaikki irti onnenpotkusta, vesimies!

14.9. 6:00

NEITSYT

Valikoi sanasi viisaasti, kun joku kysyy mielipidettäsi tänään. Varmista, että tiedät asiasta tarpeeksi. Väärinkäsitykset kannattaa oikaista mahdollisimman nopeasti.

VAAKA

Oma-aloitteisuus kannattaa tänään. Älä odottele lähtölupaa, vaan ehdota ratkaisuja sinne, missä niitä kaivataan. Esimerkkisi voi innostaa muitakin liikkeelle.

SKORPIONI

Satsaa itsesi kehittämiseen. On hyvä hetki katsoa peiliin ja pitää tilannepäivitys. Vilpittömyys on parasta, mitä voit tarjota tänään.

JOUSIMIES

Vastassasi on kirjava joukko haasteita, joita ei kuitenkaan kannata pelästyä. Älä vaadi itseltäsi liikoja ja pyydä reilusti apua silloin, kun tarve iskee.

KAURIS

Ylireagointi kostautuu tänään helposti. Vedä tiukan paikan tullen henkeä ja peräänny tilanteesta, jos vain mahdollista. Pitämällä hermosi kurissa vältät sotkut.

VESIMIES

Suuntaa täydellä höyryllä kohti tavoitteitasi. Ota kaikki irti onnenpotkusta, joka osuu kohdallesi tänään. Luota myös sattuman voimaan.

KALAT

Tunteesi ottavat tänään helposti vallan ja saattavat sotkea päätöksentekoa. Hidasta tahtia sen verran, että pystyt tarkastelemaan kokonaiskuvaa selkein ajatuksin.

OINAS

On hyvä hetki istua alas ja pohtia, mitä toivot tulevalta. Tärkeintä on, että olet rehellinen itsellesi. Muiden mielipiteille ei pidä antaa nyt liikaa painoarvoa.

HÄRKÄ

Saatat joutua punnitsemaan tänään arvojasi. Älä lähde mukaan sellaiseen, mikä sotii periaatteitasi vastaan. Saatat myös löytää hyvän välimuodon, jos jaksat etsiä sitä.

KAKSONEN

Kiinnitä huomiota ihmissuhteeseen, joka ei tunnu olevan tasapainossa. Manipuloinnin tai hyväksikäytön merkkien on syytäkin soittaa hälytyskelloja.

RAPU

Panosta hyvinvointiisi. Tee arjestasi juuri sinun tarpeitasi palvelevaa korjaamalla elintapasi kohdilleen. Lähde liikkeelle pienillä, mutta täsmällisillä muutoksilla.

LEIJONA

Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on tänään pääasia. Nyt ei ole aika jäädä suunnittelemaan ja ideoimaan ikuisuuksiin. Kokeile ajatustasi käytännössä ja katso, mihin se johtaa.

Lue myös: Tunneälykkyys, idearikkaus, pohdiskelevuus... Listasimme horoskooppimerkkien suurimmat vahvuudet

Lue myös: Millainen ystävä olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa, oletko loistava kuuntelija vai tuliluonteinen oikuttelija

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?