Me Naiset: Päivän horoskooppi 27.7. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 27.7.

Vastaukset kyllä löytyvät, härkä.

27.7. 6:00

LEIJONA

Pidä silmät auki kaikenlaisten vaihtoehtojen varalta. Olet tarttumassa dilemmaan, jonka kanssa kannattaa edetä avoimin mielin. Joku tarjoaa sinulle yllättäen apua.

NEITSYT

Käytä mielikuvitustasi kaikessa, mihin ryhdyt. Nyt ei kannata tyytyä liian vähään tai jumittua vanhoihin kaavoihin. Ole valmis haastamaan itseäsi.

VAAKA

Kerää tietoa sinua kiinnostavista asioista. Kunnollinen taustatyö on nyt kaikki kaikessa. Älä jätä leikkiä kesken, vaikka takapakki koettelisi välillä hermojasi.

SKORPIONI

Omistaudu tavoitteelle, joka on lähellä sydäntäsi. Valikoi huolella ihmiset, joille uskoudut yksityisasioistasi. Kannustava seura tekee ihmeitä.

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Pidä huolta siitä, että rajojasi kunnioitetaan ja oma äänesi pääsee kuuluviin. Joku yrittää houkutella sinua muuttamaan mielipidettäsi.

KAURIS

Kuuntele itseäsi ja etene omien tarpeittesi mukaan. Maailma ei kaadu siihen, jos et ole kaikesta samaa mieltä rakkaittesi kanssa. Etsikää tasapainoa ja kompromisseja.

VESIMIES

Anna jokaisen tehdä omia päätöksiään ja jatka hyväksi havaitsemallasi polulla. Antamalla muille tilaa voit odottaa sitä myös omalle kohdallesi. Luvassa on yllättäviä kehuja.

KALAT

Nopea reagointi ikävään käänteeseen voi kiepauttaa tilanteen parhain päin. Älä jää surkuttelemaan pieleen mennyttä kuviota, vaan pyri välittömästi eteenpäin.

OINAS

Suora puhe ja vilpittömyys ovat nyt parhaat valttisi, niin vältyt nololta tilanteelta. Voit tehdä omaa juttuasi ja tukea siitä huolimatta muita. Avarakatseisuus avaa sinulle ovia.

HÄRKÄ

Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna sen nakertaa hermojasi, vaan luota siihen, että vastaukset löytyvät ajan kanssa. Joku lähestyy sinua suuren uutisen kertoakseen.

KAKSONEN

Yhteistyön merkitystä ei kannata aliarvioida tänään. Ole valmis joustamaan periaatteistasi sen verran, että kaikille sopiva kompromissi löytyy. Luvassa on iloisia uutisia.

RAPU

Tee asiat omalla tavallasi. Saat tänään tilaisuuden loistaa omassa elementissäsi ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Vedät paljon positiivista huomiota puoleesi.

Lue myös: Millaisia eri horoskooppimerkit ovat riitatilanteissa? Listasimme kunkin merkin synkimmät puolet ja vahvuudet

Lue myös: Tiedätkö, mikä olet kiinalaiselta horoskoopiltasi? Selvitä tästä merkkisi ja persoonallisuutesi

Lue myös: Kaikista pahin horoskooppimerkki on nyt nimetty – yli 12 000 suomalaista kertoi mielipiteensä sinunkin merkistäsi

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?