Päivän horoskooppi 26.7. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 26.7.

Etene varovaisesti, vesimies.

26.7. 6:00

LEIJONA

On hyvä hetki luoda uusia rutiineja. Satsaa terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin. Yksinkertaiset kikat toimivat parhaiten.

NEITSYT

On hyvä hetki siirtyä idean tasolta käytäntöön. Anna luovalle puolellesi vapaat kädet, niin yllätyt iloisesti. Ennakkoluuloton asenne vie tänään pitkälle.

VAAKA

Keskity täysillä siihen, mitä olet tekemässä. Voit saada tänään paljon aikaan ympäröimällä itsesi oikeilla ihmisillä ja uskomalla omaan juttuusi.

SKORPIONI

Näköpiiriin ilmaantuu kiinnostava tarjous, joka vaatii nopeita päätöksiä. Listaa vaihtoehtojesi hyvät ja huonot puolet nopeasti. Palauta mieleesi tärkeimmät tavoitteesi.

JOUSIMIES

Mieti tarkkaan, kenen sanat ja palautteen otat todesta. Saat nyt paljon hyvää tarkoittavia neuvoja, jotka ovat kuitenkin pahimmillaan ristiriidassa toistensa kanssa.

KAURIS

Älä jätä mitään sattuman varaan. Perusteellinen valmistautuminen uuteen vaiheeseen on nyt paikallaan. Saat hyviä vinkkejä lähipiiristäsi.

VESIMIES

Etene varovaisuutta noudattaen ja tilannetta kuulostellen. Saatat olla tekemisissä oikuttelevan ihmisen kanssa. Ole valmis muokkaamaan suunnitelmiasi nopeasti.

KALAT

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Kuuntele itseäsi ja tee tarpeen vaatiessa nopeita päätöksiä. Älä pidä toiveitasi ja odotuksiasi muilta piilossa.

OINAS

Pidä silmät auki. Loistava tilaisuus edistää sinulle tärkeää hanketta voi osua kohdallesi koska tahansa. Onni suosii tänään aktiivisuutta.

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi, jos se vain on mahdollista. Solidaarinen eleesi pelastaa tänään päivän ja innostaa myös muita seuraamaan esimerkkiäsi. Joku jakaa kanssasi salaisuuden.

KAKSONEN

Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin tartut toimeen. Huolellisuus ja tunnollinen aikataulujen kunnioittaminen ovat tänään tarpeen. Älä lähde testaamaan kenenkään kärsivällisyyttä.

RAPU

On aika lopettaa jahkailu ja siirtyä suoraan toimintaan. Joku heittää sinulle käyttökelpoisen idean, johon kannattaa tarttua aikailematta. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

Lue myös: Kaikista pahin horoskooppimerkki on nyt nimetty – yli 12 000 suomalaista kertoi mielipiteensä sinunkin merkistäsi

Lue myös: Millaisia eri horoskooppimerkit ovat riitatilanteissa? Listasimme kunkin merkin synkimmät puolet ja vahvuudet

Lue myös: Tällaisia ovat meemit, jotka paljastavat totuuden horoskooppimerkistäsi – 24 hulvatonta kuvaa

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?