Päivän horoskooppi 25.7. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 25.7.

Kivoja uutisia, leijona: tänään kannattaa ihan vain keskittyä nauttimaan elämästä.

25.7. 6:00

LEIJONA

Vähennä turhaa stressiä ja keskity nauttimaan elämästä. Rentoudu hyvässä seurassa tai omissa oloissasi. Omistaudu hyvinvoinnillesi tänään.

NEITSYT

Tilaisuuksien luominen on nyt sinusta kiinni. Älä jää odottelemaan, että asiat ilmestyisivät eteesi tarjottimella. Tee jotain konkreettista unelmiesi hyväksi jo tänään.

VAAKA

Tee tarvittava ryhtiliike, jolla saat arkesi rullaamaan paremmin. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa. On aika panostaa elämänlaatuusi.

SKORPIONI

Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan. Kaikki ei nyt ole sitä, miltä näyttää. Suhtaudu varauksella liian hyvältä kuulostavaan tarjoukseen.

JOUSIMIES

Ihmisten tapaaminen johtaa moniin kiinnostaviin tilanteisiin tänään. On hyvä hetki pyytää apua ja solmia kontakteja tulevaisuutta ajatellen.

KAURIS

On aika lähteä liikkeelle. Saat hyvän vinkin, josta on apua suunnan hakemisessa. Joku alkaa sanella sinulle vaatimuksia, jotka käyvät pidemmän päälle kuormittaviksi.

VESIMIES

Satsaa enemmän ihmissuhteisiin. Joku lähelläsi kaipaa nyt erityisen paljon tukea ja neuvoja. Ole hänen apunaan vaikeissa hetkissä.

KALAT

On hyvä hetki antaa vanhat erehdykset anteeksi ja jatkaa kohti uusia näkymiä. Puhtaalta pöydältä aloittaminen tekee hyvää itse kullekin. Onni potkii sinua raha-asioissa.

OINAS

Älä anna ympärilläsi pyörivien muutosten hämmentää sinua. Sinun ei tarvitse vaihtaa suuntaa vain siksi, että joku toinen on päättänyt tehdä niin. Kuuntele itseäsi.

HÄRKÄ

Määrätietoinen asenne vie pitkälle. Älä heittäydy kärsimättömäksi, vaan luota siihen, että asiat etenevät omalla painollaan. Pidä mielesi avoimena palautteelle.

KAKSONEN

Itsekuri on nyt paras valttisi. Järjestelmällisyys ja määrätietoisuus ovat hyvä yhdistelmä. Pidä huolta siitä, että et jätä väärinkäsityksen varaa puheisiisi.

RAPU

Tarkista saamasi tiedot ennen niiden eteenpäin välittämistä. Olet saattanut käsittää jotain väärin, tai sinulta voi puuttua olennaisia faktoja. Ole terveen kriittinen.

Lue myös: Tiedätkö jo nousevan horoskooppimerkkisi? Se paljastaa, miten muut näkevät sinut – katso tulkinnat jokaiselle merkille

Lue myös: Millainen nukkuja olet horoskooppimerkkisi perusteella? Yksi ei saa rauhaa, ellei kaikki ole tip top, toinen tarvitsee rinnalleen unikaverin

Lue myös: Millainen ystävä olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa, oletko loistava kuuntelija vai tuliluonteinen oikuttelija

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?