Päivän horoskooppi 23.7. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 23.7.

Ota muutokset vastaan avoimin mielin, härkä.

23.7. 6:00

LEIJONA

Pinnalle nousee yllättäviä asioita, joista olisi parasta keskustella pikaisesti. Mielipiteiden vaihtaminen hyvässä hengessä on paras tapa päästä eteenpäin.

NEITSYT

On hyvä hetki kiinnostua uusista asioista ja jättää vanhoja taakkoja menneeseen. Päivä tarjoaa sinulle odottamattomia mahdollisuuksia. Uteliaisuus ja kyseleminen kannattavat.

VAAKA

Pidä ajatuksesi itselläsi, niin vältyt sanaharkalta. Älä jää kehää kiertävään väittelyyn, vaan ota tilanteeseen suosiolla etäisyyttä. Hetken tauko voi tehdä ihmeitä.

SKORPIONI

Ota yhteyttä ihmisiin, joita et tule tavanneeksi usein. Joku kertoo sinulle yllättäviä uutisia. Pidä raha-asioita silmällä tänään.

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse kiirehtiä asioissa eteenpäin. Etenkin asumiseen ja työasioihin liittyvät kysymykset vievät nyt aikaa. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään päätöksiä.

KAURIS

On hyvä hetki tehdä jotain arjesta poikkeavaa. Vietä laatuaikaa rakkaidesi kanssa tai nauti päivästä omissa oloissasi. Toteuta hauska päähänpisto kokeeksi.

VESIMIES

Olet matkalla oikeaan suuntaan. Ota rakentava kritiikki vastaan avoimin mielin ja pyydä tarpeen vaatiessa apua. Sinun ei tarvitse ehtiä joka paikkaan.

KALAT

Luota osaamiseesi ja menneisyyden kokemuksiisi. Sinulla on nyt edessäsi haaste, joka avata sinulle jännittäviä mahdollisuuksia. Tee parhaasi, yllätyt lopputuloksesta iloisesti.

OINAS

Tarkastele saamaasi ehdotusta rauhallisesti joka kantilta ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Ystävä tai perheenjäsen nostaa esiin jotain sellaista, mitä et ole tullut ajatelleeksi.

HÄRKÄ

Ota muutokset vastaan avoimin mielin. Nyt kannattaa unohtaa liian pienet muotit ja kokeilla ennakkoluulottomasti uusia asioita. Päivä sisältää yllättävän yhteydenoton.

KAKSONEN

Kuunteleminen on tänään pääasia. Parhaat päätökset syntyvät ajan kanssa. Päivä tarjoaa sinulle paljon hyödyllistä tietoa tulevasta.

RAPU

Pidä silmät auki hyvien tarjousten varalta. Valppaus ja onnenpotkut ovat paras mahdollinen yhdistelmä. Älä päästä loistavaa tilaisuutta käsistäsi.

Lue myös: Tiedätkö jo kuumerkkisi? Se voi paljastaa tunne-elämästä enemmän kuin tavallinen horoskooppi – katso tulkinnat jokaiselle merkille

Lue myös: Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Lue myös: Onko horoskooppeja lukeva hömpän uhri? Selvitimme, voiko niistä olla jopa hyötyä

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?