Päivän horoskooppi 22.7. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 22.7.

Vähennä puhetta ja keskity tekoihin, vaaka.

22.7. 6:00

RAPU

Tee omaa juttuasi riippumatta siitä, mitä muut aikovat. Tänään sinun kannattaa olla rohkeasti oma itsesi ja valmistautua perustelemaan näkemyksiäsi tarpeen tullen.

LEIJONA

Muutoksia tulee nyt ryminällä. Älä anna tapahtumien saada sinua unohtamaan, mikä sinulle on tällä hetkellä tärkeintä. Säästä hermojasi ja jätä syttyvä väittely sikseen.

NEITSYT

On aika kääntää sivua ja päästä uuteen alkuun. Anna mokanneelle ihmiselle uusi tilaisuus ja suhtaudu armollisesti myös omiin virheisiisi.

VAAKA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Minimoi draama ja kaikki arkeasi turhaan mutkistava. Parhaat ratkaisut saattavat löytyä nyt yllättävän läheltä.

SKORPIONI

Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla täysin oma itsesi. Joku pyytää sinulta suurta palvelusta. Punnitse tarkkaan, onko hetki oikea.

JOUSIMIES

Ole terveen skeptinen ja suodata kuulemasi jutut huolellisesti. Joku saattaa kertoa sinulle nyt matkalla värittynyttä tarinaa joko tahallaan tai vahingossa.

KAURIS

Sinulla on kaikki tarvittava käsissäsi lähteäksesi liikkeelle. Uskalla erottua joukosta. Etenkin työasioissa omaperäisyys on nyt hyvä juttu.

VESIMIES

Vähennä puhetta ja keskity konkreettisiin toimiin. Keskusteleminen voi rikastuttaa maailmankuvaasi, mutta älä anna sen jumiuttaa sinua paikoillesi.

KALAT

Sinulla on lähipiirissäsi ihminen, joka voi auttaa sinua ideasi eteenpäin kehittelyssä. Kysy rohkeasti hänen mielipidettään ja apuaan asiaasi. Moni kysymys löytää nyt vastauksensa.

OINAS

Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Ota etäisyyttä ihmisiin, jotka eivät kannusta sinua kohti sinulle tärkeitä päämääriä. Lannistavia puheita ei tarvitse jäädä kuuntelemaan.

HÄRKÄ

Sinulla riittää nyt ideoita. On hyvä hetki kaavailla uudistuksia sinne, missä niitä kaivataan. Suunnittele tulevien kuukausien siirtoja etuajassa.

KAKSONEN

Päivä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia, joita kannattaa tarkastella lähempää. On hyvä hetki poiketa totutuista kaavoista ja haastaa itseäsi.

Lue myös: Millainen ystävä olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa, oletko loistava kuuntelija vai tuliluonteinen oikuttelija

Lue myös: Näetkö unta seksistä vai lentämisestä? Kokosimme 7 yleisintä uniteemaa ja ohjeet niiden tulkitsemiseen

Lue myös: Tiedätkö jo nousevan horoskooppimerkkisi? Se paljastaa, miten muut näkevät sinut – katso tulkinnat jokaiselle merkille

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?