Me Naiset: Päivän horoskooppi 19.6. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 19.6.

Keskity itseesi, härkä. Ja diplomatiaan.

19.6. 6:00

KAKSONEN

Peräänny toivottomasta väittelystä, niin säästät hermojasi. Jos olet rehellinen itsellesi, huomaat ehkä kiertäväsi kehää tilanteessa. Ota kyseiseen ihmiseen etäisyyttä.

RAPU

On aika aloittaa puhtaalta pöydältä ja suunnata kohti uusia haasteita. Joku pyytää sinua yllättäen avukseen suuritöisessä urakassa. Muista ajatella omaa jaksamistasi.

LEIJONA

On aika nostaa uudestaan pöydälle idea, jonka olet hylännyt jo kertaalleen. Menneisiin palaaminen tekee muutenkin hyvää. Itsetutkiskelu on nyt paikallaan.

NEITSYT

On hyvä hetki käydä läpi työasioita ja tavoitteitasi. Ota kaikki irti tilaisuudesta jututtaa kiinnostavaa ihmistä, jonka mielipiteistä voisi olla sinulle iloa.

VAAKA

Päivällä on paljon tarjottavaa sinulle. Ota ilo irti tilaisuudesta oppia uutta ja uppoutua sinulle entuudestaan tuntemattomaan aihepiiriin. Joku yllättää sinut uutisillaan.

SKORPIONI

Pidä raha-asioita silmällä. On hyvä hetki laatia suunnitelmia lähiviikoilla, tehdä varauksia ja sopia tapaamisia ystäväporukalla. Onni on tänään puolellasi.

JOUSIMIES

Kuuntele vaistoasi. Tänään sinun ei kannata tarttua liian hanakasti muiden mielipiteisiin. Itsenäinen ajattelu on nyt valttia.

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassasi, sillä vain kylmät hermot säästävät sinut konfliktilta tänään. Ole valmis keskustelemaan ja kyseenalaistamaan omat uskomuksesi.

VESIMIES

Satsaa enemmän asiaan, joka on tärkeä juuri sinulle. Moni asia on tänään järjestelykysymys. Älä kuuntele sisäistä kriitikkoasi ennen kuin olet yrittänyt.

KALAT

Ole rehellinen, kun saat tilaisuuden kertoa tuntemuksistasi. Tilaisuus avoimuuteen ei ehkä toistu kovin nopeasti. Rohkeus kannattaa ihmissuhteissa.

OINAS

Joku tarjoaa sinulle kiinnostavaa näkemystä, joka voi auttaa sinua näkemään tutun kuvion uudessa valossa. On aika avartaa mieltäsi.

HÄRKÄ

Älä unohda, mikä sinulle on tärkeintä. Muiden miellyttäminen ei kanna kovin pitkälle, joten keskity suosiolla itseesi. Diplomatia on tänään tarpeen.

Lue myös: Millainen nukkuja olet horoskooppimerkkisi perusteella? Yksi ei saa rauhaa, ellei kaikki ole tip top, toinen tarvitsee rinnalleen unikaverin

Lue myös: Millainen horoskooppi, sellainen sisustaja – katso, millainen kotisi on horoskooppimerkkisi perusteella

Lue myös: Näetkö unta seksistä vai lentämisestä? Kokosimme 7 yleisintä uniteemaa ja ohjeet niiden tulkitsemiseen

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?