Me Naiset: Päivän horoskooppi 18.6. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 18.6.

Turhaa draamaa on tänään hyvä vältellä, oinas.

18.6. 6:00

KAKSONEN

Sinnikkyytesi kantaa tänään hedelmää. Ole valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja kokeilemaan rajojasi. Avoin mieli on paras valttisi.

RAPU

Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on eniten iloa. Yksi etappi kerrallaan eteneminen kannattaa. Älä anna metsään menneen pikkujutun määrittää koko päivääsi.

LEIJONA

Kerro suunnitelmasi läheisellesi. On hyvä hetki istua alas yhdessä, haaveilla ja rakennella tulevaisuuden kuvia. Päivä tuo mukanaan yllättäviä uutisia.

NEITSYT

Tee taustatyötä. Nyt on tärkeää olla aktiivinen ja ottaa asioista selvää. Ensimmäisenä liikkeelle lähteminen antaa sinulle reilun etulyöntiaseman työkuvioissa.

VAAKA

Luota omiin hoksottimiisi. Kaikki ei nyt ole sitä, miltä näyttää. Älä ota todesta juoruja, vaan selvitä asiat ihmisten kanssa kasvokkain.

SKORPIONI

Ota kaikki irti tilaisuudesta, joka sinulle tarjoutuu. Onnen potkaistessa sinun kannattaa olla valmis toimimaan. Olet suurten ratkaisujen äärellä.

JOUSIMIES

Etene aisoissa yksi askel kerrallaan. Jännityksen kaipuu voi sumentaa logiikkasi hetkellisesti, ellet ole tarkkana. Muista katsoa kokonaiskuvaa.

KAURIS

Jännitys ja uudistukset vetävät sinua puoleensa. On aika kääntää sivua ja antaa menneiden unohtua. Kaunasta irti päästäminen on parasta, mitä voit tehdä.

VESIMIES

Olet matkalla oikeaan suuntaan. Luota itseesi ja kykyihisi. Ota saamasi rakentava palaute vastaan mielenkiinnolla ja kiitollisuudella.

KALAT

On aika kiinnostua uusista asioista. Sinun ei tarvitse tehdä radikaaleja muutoksia saadaksesi tapahtumiin liikettä. Pienet siirrot tekevät jo paljon.

OINAS

Tartu epäselväksi käyneeseen kuvioon niin pian kuin mahdollista. Selvitä se pois päiväjärjestyksestä, niin vältyt turhalta draamalta.

HÄRKÄ

Pidä rahan menoa silmällä. Moni ilon aiheesi tulee nyt muualta kuin kalliista hankinnoista. Kuulet uutisen, joka innostaa sinut haaveilemaan.

Lue myös: Tunneälykkyys, idearikkaus, pohdiskelevuus... Listasimme horoskooppimerkkien suurimmat vahvuudet

Lue myös: Millainen horoskooppi, sellainen sisustaja – katso, millainen kotisi on horoskooppimerkkisi perusteella

Lue myös: Mikä sinun pitäisi ihan oikeasti olla horoskooppimerkiltäsi? Tee testi, joka kertoo järkähtämättömän totuuden

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?