Me Naiset: Päivän horoskooppi 11.6. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 11.6.

Yllättäviä uutisia saattaa olla luvassa, vaaka.

11.6. 6:00

KAKSONEN

Pääset loistamaan omassa elementissäsi tänään. Pidä huoli siitä, että tulet kuulluksi. Luvassa on kiinnostavaa keskustelua ja kyseenalaistamista.

RAPU

Katso joka tilanteen positiivisia puolia. Sinua harmittanut yllätyskäänne voi osoittautua loistojutuksi sinulle. Et voi ennakoida kaikkea tulevaa.

LEIJONA

Kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärilläsi on menossa. Joku lähipiirissäsi voi kaivata tukea ja neuvoa hankalan tilanteen keskellä. Yhteistyössä on voimaa.

NEITSYT

On aika lähteä kokeilemaan jotain uutta ja kiinnostavaa. Seuraa vaistoasi ja uskalla tehdä myös virheitä. Opettelu on nyt pääasia.

VAAKA

Kerää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Uuteen aihepiiriin uppoutuminen ja oppinen sopivat mielentilaasi loistavasti. Joku yllättää sinut uutisillaan.

SKORPIONI

Älä yritä mahduttaa itseäsi liian pieneen muottiin. Saat kiinnostavaa palautetta, jota kannattaa kuunnella. Muiden näkemys sinusta tarjoaa sinulle uutta perspektiiviä.

JOUSIMIES

Tunteesi vetävät sinua nyt yhteen suuntaan ja järkesi toiseen. Käänny hyvän ystävän tai kumppanisi puoleen saadaksesi ajatuksiisi järjestystä.

KAURIS

Jännitys ja uudet haasteet vetävät sinua nyt puoleensa. On muutoksien ja kokeilujen aika. Avaa mielesi kaikenlaisille mahdollisuuksille.

VESIMIES

Satsaa enemmän aikaa ja energiaa asiaan, joka on lähellä sydäntäsi. Ympäriltäsi löytyy ihmisiä, jotka eivät välttämättä tajua mielenkiintosi kohteita. Älä anna sen haitata.

KALAT

On aika nauttia ihmisten seurasta ja solmia uusia tuttavuuksia. Joku lähelläsi saattaa potea mustasukkaisuutta. Asiasta keskusteleminen olisi paikallaan.

OINAS

Saat asioihin uutta, tervetullutta perspektiiviä tänään. Avoin mieli vie sinut mielenkiintoisiin keskusteluihin ja värikkäiden vaihtoehtojen pariin.

HÄRKÄ

Käänny inspiroivan ihmisen puoleen ideoita pallotellaksesi ja uutta virtaa saadaksesi. Oikea seura tekee ihmeitä motivaatiollesi. Ole valmis kääntämään sivua.

Lue myös: Tiedätkö jo nousevan horoskooppimerkkisi? Se paljastaa, miten muut näkevät sinut – katso tulkinnat jokaiselle merkille

Lue myös: Millainen nukkuja olet horoskooppimerkkisi perusteella? Yksi ei saa rauhaa, ellei kaikki ole tip top, toinen tarvitsee rinnalleen unikaverin

Lue myös: Millainen ystävä olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa, oletko loistava kuuntelija vai tuliluonteinen oikuttelija

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?