Me Naiset: Päivän horoskooppi 10.6. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 10.6.

Kärsivällisyyttä, neitsyt.

10.6. 6:00

KAKSONEN

Hoida loppuun saakka kertaalleen aloittamasi homma, sillä keskeneräisyys toisi päivään vain tarpeetonta stressiä. Luvassa on iloisia yllätyksiä ja jännitystä.

RAPU

Ole avoin yllätyskäänteille. Löydät nyt itsesi jatkuvasti tapahtumien keskipisteestä. On uusien alkujen ja suurien haaveiden aika.

LEIJONA

Ammenna virtaa ihmisistä, jotka ymmärtävät ajatusmaailmaasi ja auttavat sinua kehittelemään ideoitasi. Vastavirtaan uiminen voi olla nyt silkkaa voimien haaskausta.

NEITSYT

Työasioissa nousee pintaan haastavia kysymyksiä. Ole kärsivällinen, sillä ne tuskin ratkeavat hetkessä. Tartu yhteen ongelmakohtaan kerrallaan.

VAAKA

On hyvä hetki kokeilla uusia asioita. Älä pelkää virheiden tekemistä, vaan luota siihen, että se kuuluu asiaan. Satsaa hyvinvointiisi.

SKORPIONI

Kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärilläsi on meneillään. Joku lähipiirissäsi on keskellä suuria muutoksia, joiden käsittelemiseen hän saattaa kaivata apua.

JOUSIMIES

Ihmissuhteissa nousee pintaan kysymyksiä. On tärkeää, että tasapaino säilyy ja kaikkia osapuolia kuullaan. Tarkista epäilyttävältä kuulostava tarina luotettavasta lähteestä.

KAURIS

On hyvä hetki käydä raha-asioita läpi. Yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää erityisen paljon huomiota. Ole valmis ottamaan tarpeen tullen takapakkia.

VESIMIES

Kuuntele, mitä muilla on sanottavaa. Sinulta saattaa puuttua vielä olennaista tietoa, jota ilman ei kannata lähteä laukomaan mielipiteitä. Myötätunto on paras valttisi.

KALAT

Luvassa on vastaväitteitä ja tiukkaa kritiikkiä. Se voi johtaa parhaimmillaan hedelmällisiin keskusteluihin. On aika laajentaa horisonttiasi.

OINAS

Saat tilaisuuden näyttää, mihin pystyt. Hiljennä sisäinen kriitikkosi ja tee parhaasi. Katso tarkkaan, kenen palautteet otat todesta.

HÄRKÄ

Luvassa on viime hetken muutoksia. Ammenna yllätyksistä virtaa ja improvisoi parhaasi mukaan. Kaikkiin kysymyksiin ei ole valmiita vastauksia.

Lue myös: Mikä sinun pitäisi ihan oikeasti olla horoskooppimerkiltäsi? Tee testi, joka kertoo järkähtämättömän totuuden

Lue myös: Millainen nukkuja olet horoskooppimerkkisi perusteella? Yksi ei saa rauhaa, ellei kaikki ole tip top, toinen tarvitsee rinnalleen unikaverin

Lue myös: Millainen ystävä olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa, oletko loistava kuuntelija vai tuliluonteinen oikuttelija

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?