Me Naiset: Päivän horoskooppi 6.5. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 6.5.

Faktoja tarkistamaan, vesimies.

6.5. 6:00

HÄRKÄ

Käy vaihtoehtosi läpi tarkalla silmällä ennen päätösten tekemistä. Yksityiskohtiin ja aikatauluihin kannattaa kiinnittää nyt erityisen paljon huomiota. Joku pyytää sinulta palvelusta.

KAKSONEN

Herätät nyt positiivista huomiota asenteellasi ja aikaansaavalla toiminnallasi. Olet toivottu yhteistyökumppani, ja ihmiset kääntyvät puoleesi myös neuvojen tarpeessa.

RAPU

Käytä mielikuvitustasi tänään. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinulla on epävarma olo. Ajattele omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi.

LEIJONA

Ota opiksi päivän tarjoamista kokemuksista. Mikään ei etene pakottamalla, joten anna asioille aikaa edetä omalla painollaan. Joku uskoutuu sinulle yllättäen.

NEITSYT

Katso sinnikkäästi joka tilanteen positiivisia puolia, sillä niitäkin on. Moni asia on kiinni nyt asenteestasi. Ole myös tarkkana siitä, miten seurasi vaikuttaa ajatteluusi.

VAAKA

On aika irrotella ja pitää hauskaa. Ota rennosti hyvässä seurassa ja unohda arkinen pulmasi välillä sivuun. Ratkaisut saattavat löytyä kuin itsestään.

SKORPIONI

Mikään ei tapahdu nyt itsestään. Jos haluat nähdä asioissa muutoksia, on sinun lähdettävä liikkeelle. Joku tekee sinulle yllättävän tarjouksen.

JOUSIMIES

Pidä kiinni totuudesta faktoja värittämättä. Nyt kannattaa ottaa käsittelyyn yksi asia kerrallaan ja kuunnella saamasi palautetta. Tarjolla on paljon arvokasta tietoa.

KAURIS

Sinulla riittää nyt ideoita ja energiaa. On hyvä hetki lykätä liikkeelle uusia projekteja ja ottaa pieniä riskejä. Luova ja spontaani puolesi on nyt vahvoilla.

VESIMIES

Ole tarkkana siitä, minkälaisia viestejä annat ympäristöösi. Etenkin tiedon eteenpäin jakaminen on nyt taitolaji. Aloita varmistamalla, että faktat pitävät paikkansa.

KALAT

Tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Kuuntelemalla opit paljon siitä, keneen voit luottaa ja keneen kannattaa suhtautua varauksella. Päivä tarjoaa sinulle vastauksia.

OINAS

On hyvä hetki ottaa yhteyttä vahoihin tuttuihin. Menneiden muisteleminen on hauskaa, mutta juttutuokionne saattaa osoittautua myös yllättävän hyödylliseksi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?