Me Naiset: Päivän horoskooppi 3.5. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 3.5.

Kommukointi on avain kaikkeen, rapu.

3.5. 6:00

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden näyttää, mihin pystyt. Jos joku epäilee luotettavuuttasi, on sinulla nyt mahdollisuus todistaa hänelle rehellisyytesi. Avoimuus on paras valttisi.

KAKSONEN

Kuuntele ja tarkkaile, niin voit oppia tänään paljon. Moni asia on muuttumassa samanaikaisesti, ja pikainen sopeutuminen on tarpeen. Anna menneiden unohtua.

RAPU

Viehätysvoimastasi on tänään iloa. Ole valmis neuvottelemaan ja kuuntele kärsivällisesti myös vastakkaisia mielipiteitä. Kommunikointi on kaiken avain.

LEIJONA

Ole tarkkana sanoistasi uudessa seurassa. Jos epäilet väärinkäsityksen päässeen syntymään, pyri selvittämään asia niin pian kuin mahdollista. Suora puhe on korvaamatonta.

NEITSYT

Saat arvokasta tietoa tänään, mikä saattaa saada sinut harkitsemaan päätöksiäsi uusiksi. Anna itsellesi aikaa. Kärsivällisyydestä on nyt apua.

VAAKA

Jokin saa sinut nyt katsomaan vanhaa ja tuttua tilannetta uudessa valossa. On aika pitää palaveri itsesi kanssa ja miettiä tarkkaan, olisiko edessä suunnan muutos.

SKORPIONI

Ole rehellinen niin itsellesi kuin muillekin, kun kyse on tunteistasi ja toiveistasi. Esille nousee nyt suuria kysymyksiä, joita on hyvä punnita yhdessä luotettavan ihmisen kanssa.

JOUSIMIES

Sinulla riittää nyt ideoita ja energiaa. Huomaat ehkä muidenkin kääntyvän puoleesi inspiraation ja avun toiveissa. Seuraasi on tänään tunkua.

KAURIS

Ota ohjat käsiisi ja tee jotain omaa onnellisuuttasi edistävää. Satsaa itseesi, tarkoitti se sitten ansaittua hemmottelua tai liian suurista vaatimuksista kieltäytymistä.

VESIMIES

Älä lähde mukaan väittelyyn, jolla ei näy loppua. Säästät hermojasi ja varjelet ihmissuhteitasi vetäytymällä kehästä. Käännä katse johonkin positiivisempaan.

KALAT

Muutokset eivät tapahdu nyt itsestään. Ole valmis tekemään oma osuutesi. Jostain luopuminen voi nyt olla tarpeen eteenpäin päästäksesi.

OINAS

Ole hyvä kuuntelija ja varmista, että olet ymmärtänyt oikein. Olisi virhe levittää eteenpäin tietoa, jonka totuuspohjasta et mene takuuseen. Onni potkaisee sinua tänään.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?