Me Naiset: Päivän horoskooppi 2.5. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 2.5.

Oinas harppaa tänään!

2.5. 6:00

HÄRKÄ

On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä lykkää keskustelun avaamista enää pidemmälle. Täydellisen hetken odottaminen saattaa olla pelkkää pakoilua.

KAKSONEN

On uusien ja jännittävin alkujen aika. Lähde liikkeelle jo tänään, olit sitten aloittamassa liikuntaprojektia tai jahtaamassa toisenlaisia työtehtäviä.

RAPU

Kääri hihat ja ryhdy toimeen. Saat odotella kauan, jos oletat jonkun tulevan hakemaan sinua kotoasi. Suuntaa rohkeasti kohti tavoitteitasi, vaikka ne siintäisivät vielä kaukana.

LEIJONA

Sinun ei ole pakko perustella päätöksiäsi kaikille uteliaille. Matalan profiilin pitäminen voi nyt olla paras ratkaisu. Vastaa kysymyksiin vasta sitten, kun olet siihen valmis.

NEITSYT

Avun tarjoaminen kaverille pelastaa hänen päivänsä. Solidaarisuus kukkii nyt puolin ja toisin. Joku esittelee sinulle uutta, mullistavaa ideaansa.

VAAKA

On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja solmia kontakteja. Myös ystävyyksiä tai romansseja saattaa syntyä lähiaikoina. Pidä mielesi avoimena.

SKORPIONI

Käy yksityiskohdat läpi tarkalla silmällä. Vältät huolimattomuusvirheet tsemppaamalla loppuun asti, vaikka alla olisi työläs projekti. Päivä on täynnä yllätyksiä.

JOUSIMIES

Tarjolla on nyt runsaasti vaihtoehtoja, joista valita. Aloita selvittämällä itsellesi, mitä oikeastaan haluat. Tärkeysjärjestyksen selvitessä moni muukin asia valkenee.

KAURIS

Työsi kantaa hedelmää. Pääset tänään nauttimaan ponnistelujesi positiivisista vaikutuksista. Ota vastaan kaikki ansaitsemasi kiitokset ja kehut.

VESIMIES

Olet nyt parhaimmillasi yksin edetessäsi. Olet ehkä valmistautumassa johonkin tärkeään, ja oma rauha voi olla nyt tarpeen. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

KALAT

Mieti tarkkaan, mikä on panostuksesi ja aikasi arvoista. Moni asia vaatii nyt huomiotasi. Selkeän tärkeysjärjestyksen säätäminen on omaksi parhaaksesi.

OINAS

Itseluottamuksesi on nyt kohdillaan, mikä vetää ihmisiä puoleensa. Pääset tänään harppauksen lähemmäksi unelmiasi, jos olet valppaana ja valmis tarttumaan tilaisuuteen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?