Päivän horoskooppi 1.5. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 1.5.

Itsenäisiä ratkaisuja, neitsyt, itsenäisiä ratkaisuja...

1.5. 6:00

HÄRKÄ

Päätä itse, mihin pystyt ja mihin et. Saatat saada paljon palautetta suunnitelmistasi tai haaveistasi puhuessasi. Kyseenalaista kuitenkin kommentoivien motiivit.

KAKSONEN

Älä haali itsellesi liikaa tekemistä kerralla. Saatat uuvuttaa itsesi aivan turhaan. Huolellinen suunnittelu sen sijaan kantaa pitkälle.

RAPU

Vedät puoleesi ihmisiä tänään. Ideasi ja hyvä asenteesi herättävät ympärilläsi positiivista huomiota. On hyvä hetki syventää jo syntyneitä suhteita.

LEIJONA

Järjestelmällisyys pitää stressin kaukana. Jokin jännittävä on nyt vanginnut mielenkiintosi. Älä kuitenkaan hyppää uuteen seikkailuun ennen kuin sille on elämässäsi tilaa.

NEITSYT

Joku ei nyt osaa tehdä päätöksiä. Älä jää riippuvaiseksi hänen mielentiloistaan, vaan tee itsenäisiä ratkaisuja. Hän joko ehtii kelkkaasi tai sitten ei.

VAAKA

Luvassa on tunnerikasta sanaharkkaa. Älä anna sen pilata koko päivääsi, vaan kuittaa tilanne käsitellyksi ja ota siihen etäisyyttä. Moni asia on kiinni asenteestasi.

SKORPIONI

Älä anna muille ihmisille liikaa sanavaltaa silloin, kun sinun tulisi itse tehdä omat päätöksesi. Vedä reippaalla kädellä rajoja, jos joku yrittää sanella sinulle epäreiluja ehtoja.

JOUSIMIES

Pysyttele tänään omalla tontillasi ja loista siinä, minkä osaat parhaiten. Riskien ottamista kannattaa harkita tarkkaan. Päivä tarjoaa monenlaisia yllätyselementtejä.

KAURIS

Perhe ja koti ovat nyt keskeisessä asemassa. Olet ehkä uudistamassa arkirutiinejasi tai aloittamassa uutta vaihetta elämässäsi. Vanhoja kaavoja on syytäkin tarkistaa.

VESIMIES

Tee kaikkesi välttyäksesi turhalta riidalta. Hillitse impulssejasi ja pura kytevä väärinkäsitys pois alta, ennen kuin se paisuu suuremmaksi. Anna jokaiselle mielipiteineen tilaa.

KALAT

Pidä silmät auki työmarkkinoilla. Odottamaton tarjous voi nyt osua näköpiiriin, ja nopeasta toiminnasta on iloa. Ilmassa on romantiikkaa.

OINAS

Odota kaikessa rauhassa oikeaa hetkeä. Olet ryhtymässä johonkin uuteen ja jännittävään. Kohdilleen osuva ajoitus on tänään jo puoli voittoa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?