Me Naiset: Päivän horoskooppi 22.4. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 22.4.

Skorpionilla voi olla edessään jouston päivä.

22.4. 6:00

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden puhua sinulle tärkeästä asiasta. Kokemustesi ääneen jakaminen voi auttaa monia ihmisiä ympärilläsi. Ole valmis keskustelemaan avoimesti.

KAKSONEN

Satsaa itseesi. Hyvinvointisi on kaiken lähtökohta, eikä sinun kannata venyttää jaksamistasi liian pitkälle. Sano tarvittaessa ei ylimääräisille pyynnöille.

RAPU

On aika uskaltaa etsiä rajoja ja ottaa riskejä. Avoin keskustelu avaa solmuja ihmissuhdeasioissa. Joku yllättää sinut suurilla uutisilla.

LEIJONA

Pidä silmät auki työrintamalla. Lupaavia tilaisuuksia voi olla tiedossa aivan nurkan takana. Saat kullanarvoisen vinkin, joka kannattaa painaa mieleen.

NEITSYT

On hyvä hetki tutustua uusiin aihepiireihin ja ihmisiin. Kehitä itseäsi ja kyseenalaista pölyisiltä tuntuvat ajatusmallit. Horisontin laajentaminen tekee hyvää.

VAAKA

Älä lykkää tuonnemmaksi tärkeän homman hoitamista. Stressi pysyy kaukana, kun pidät aikatauluista kiinni. Järjestelmällisyys ja pikkutarkkuus ovat parhaat valttisi.

SKORPIONI

Joku esittää sinulle yllättäviä kysymyksiä. Ole valmis neuvottelemaan ja tulemaan vastaan. Saatat joutua joustamaan tänään periaatteistasi.

JOUSIMIES

On aika kiinnittää huomiota kotiisi. Pienillä muutoksilla saat paljon hyvää aikaan. Hetki on otollinen yksityiskohtien viilaamiselle ja yhteistyölle.

KAURIS

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle kerrotaan. Tilannetaju auttaa sinut tänään pitkälle. Älä ota kaikkea kirjaimellisesti, vaan luota vaistoosi.

VESIMIES

Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa olosi käy tukalaksi. On aika heittää verkkoja vesille, jos janoat jo uusia haasteita. Moni asia on vain sinusta kiinni tänään.

KALAT

Heittäydy luovaksi raha-asioissa. Nyt kannattaa olla notkea ajattelija ja pyrkiä joka hetki muiden edelle. Unohda valmiit muotit ja anna persoonallisuutesi loistaa.

OINAS

Pysy liikkeellä. On hyvä hetki ottaa haltuun uusi projekti tai piristävä harrastus. Saat haasteista tervetullutta energiaa ja itsevarmuutta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?