Me Naiset: Päivän horoskooppi 20.4. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 20.4.

Silmät auki, oinas.

20.4. 6:00

HÄRKÄ

Nopeat liikkeesi yllättävät tänään ihmiset ympärilläsi. Hidasta välillä sen verran, että ehdit avata ajatuksenjuoksuasi myös muille. Yhteistyössä on voimaa.

KAKSONEN

On aika lykätä liikkeelle suuria muutoksia. Saat kuulla ilahduttavia uutisia, jotka merkitsevät paljon sinulle. Anna mielikuvituksesi vaeltaa ja haaveiden muotoutua.

RAPU

Muutokset ja seikkailu vetävät sinua nyt puoleensa. Impulsiivinen puolesi on valloillaan, ja saatat päätyä yllättäviin tilanteisiin pitkin päivää. Joku pyytää sinulta palvelusta.

LEIJONA

Ole valmis tekemään kompromisseja ja kuuntelemaan. Jyrkkä asenne ei auta tänään ketään. Joku tarjoaa sinulle yllättäen tukeaan.

NEITSYT

Ole fiksu raha-asioissa. Nyt ei kannata ottaa turhia riskejä, vaan ajatella tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä. Saat ilahduttavaa palautetta.

VAAKA

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Nyt ei ole aika tehdä suuria päätöksiä. Pyydä tarvittaessa lisää harkinta-aikaa.

SKORPIONI

Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan. Tarjolla on nyt paljon hyödyllistä tietoa. Joku kääntyy puoleesi lupaavan idean kanssa.

JOUSIMIES

Pidä tauko arjen pyörityksestä. Viime aikoina on tapahtunut paljon, etkä välttämättä ole saanut aikaa sulatteluun. Läheiselläsi on sinulle yllätys.

KAURIS

Pidä salaisuutesi itselläsi toistaiseksi. Sinun ei kannata pitää kiirettä ideoittesi jakamisessa. Uteliaita on ympärilläsi muutenkin jo tarpeeksi.

VESIMIES

Onni on tänään puolellasi etenkin raha- ja työasioissa. Ihmissuhderintamalle on luvassa yllättäviä käänteitä, jotka jättävät jälkeensä hämmennystä.

KALAT

Kiinnitä huomiota raha-asioihin. Tänään kannattaa olla aikaisin liikkeellä. Saat varteenotettavan vinkin tulevaa varten uudelta tuttavalta.

OINAS

Pidä silmät auki tänään. Tarjolla on hyödyllistä tietoa ja yllättäviä käänteitä. Nyt ei ole hyvä hetki vetäytyä ja eristäytyä muusta maailmasta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?