Me Naiset: Päivän horoskooppi 13.4. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 13.4.

Muista ne pienet eleet, härkä.

13.4. 6:00

OINAS

Rento asenne auttaa sinut tänään pitkälle. Jokainen yksityiskohta tai erimielisyys ei ole takertumisen arvoinen. Anna tilaa yllätyksille ja virheille.

HÄRKÄ

Yllätä rakas ihminen iloisesti. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset. On hyvä hetki panostaa myös kodin viihtyisyyteen.

KAKSONEN

Tänään on tärkeää, että pysyt ajan tasalla tapahtumista työasioissa. Kohdallesi on tiedossa lupaavia tilaisuuksia, joihin kannattaa tarttua viivyttelemättä kiinni.

RAPU

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan, ja konfliktejakin voi syntyä. Diplomaattinen asenne ja kuunteleminen auttavat sotkun pikaisessa selvittämisessä.

LEIJONA

Tee sen verran kuin voit auttaaksesi pulaan joutunutta. Jo ystävällinen eleesi merkitsee paljon. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

NEITSYT

Sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi tavoitteisiisi. Luota itseesi, niin ovet alkavat avautua. Pyydä epäröimättä palveluksia ympäriltäsi, jos tarvitset apua.

VAAKA

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Hetki ei ole paras mahdollinen uuden aloittamiselle. Hillitse spontaania puoltasi ja odota parempaa ajankohtaa.

SKORPIONI

Satsaa pitkän tähtäimen ideoihin ja suunnitelmiin. On aika pohtia, mitä todella haluat tulevaisuudelta. Juttutuokio luottoystävän kanssa tekee hyvää.

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse ehtiä kaikkialle. Moni kääntyy nyt puoleesi kirjavine pyyntöineen. Muista silti pitää huolta myös itsestäsi ja sanoa tarvittaessa ei.

KAURIS

Älä tee mitään hätiköityä työ- tai raha-asioiden suhteen tänään. Sinulta puuttuu ehkä vielä olennaista tietoa, joten tarkkaile tilanteen kehittymistä.

VESIMIES

Sinut huomataan tänään. On hyvä hetki tehdä tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa tai hakea uusia tehtäviä työelämässä. Ota haasteet vastaan.

KALAT

Älä tee samaa, tuttua virhettä toistamiseen. Löydät itsesi tilanteesta, jossa on punnittava arvoja. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?