Me Naiset: Päivän horoskooppi 8.4. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 8.4.

Muista oma suuntasi, vaaka!

8.4. 6:00

OINAS

Älä mene lankaan. Joku nostaa ehkä numeron pikkujutusta, mutta rivien välit lukemalla pääset tilanteen tasalle. Pinnan alla on nyt meneillään jotain muuta.

HÄRKÄ

Kärsivällisyys avaa tänään ovia. Älä hoputa ketään puhumaan, vaan anna jokaisen edetä omassa tahdissaan. Luottamusta luomalla pääset pitkälle.

KAKSONEN

Tunteesi risteilevät tänään laidasta laitaan salamavauhdilla. Nyt ei ole oikea aika tehdä suuria, tulevaisuutta koskevia päätöksiä. Pyydä tarvittaessa lisää harkinta-aikaa.

RAPU

Satsaa enemmän asioihin, jotka tuottavat iloa juuri sinulle. Pienen, hassulta tuntuvan projektin parissa puuhastelu voi olla juuri sitä, mitä nyt eniten kaipaat.

LEIJONA

Kiinnitä huomiota siihen, mitä lähipiirissäsi on meneillään. Joku tarvitsee sinua nyt tuekseen, eikä ehkä osaa ilmaista itseään kovin selkeästi. Ole kuulolla joka tilanteessa.

NEITSYT

Saat uuden kehityskelpoisen idean. Käänny työkaverin tai luottoystävän puoleen ja kuuntele hänen näkökulmaansa. Yhteistyönne voi saada jotain mullistavaa aikaan.

VAAKA

Älä anna kenenkään painostaa sinua kääntymään suuntaan, joka ei tunnu omaltasi. Vedä rajoja ja ole henkisesti valmis siihen, etteivät kaikki ole kanssasi samoilla linjoilla.

SKORPIONI

Luota mielikuvitukseesi. Luova puolesi on nyt vahvoilla, ja sinun kannattaa antaa sille vapaat kädet. Muutkin hyötyvät ehtymättömästä ideoitten virrastasi.

JOUSIMIES

Keskity itsesi kehittämiseen. Päivä tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia testata taitojasi tai oppia uutta ihmisiltä ympärilläsi. Kysymyksiä esittämällä pääset pitkälle.

KAURIS

Ota vahvuutesi käyttöön. Pääset tänään loistamaan elementissäsi ja toimimaan yhteisten asioiden edistämiseksi. Keräät paljon positiivista huomiota.

VESIMIES

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Ole rehellinen itsellesi ja tutki sinua ajavia syitä tarkemmin. On hyvä hetki palata käsittelemään menneitä.

KALAT

Anna tunteidesi toimia tienviittoina. Purkaus voi kertoa jostain tärkeästä, älä siis sivuuta sitä merkityksettömänä. Joku pyytää sinulta suurta palvelusta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?