Me Naiset: Päivän horoskooppi 4.3. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 4.3.

Kauriin kannattaa käyttää energiansa tänään harkiten.

4.3. 6:00

KALAT

Älä luovu leikistä, jos todella tiedät, mitä haluat. Päivä tarjoaa sinulle lukuisia vaihtoehtoja, joista valita. Tee itsellesi palvelus ja jätä menneet taaksesi.

OINAS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Pidä huolta terveydestäsi ja tee tarvittaessa muutoksia arkisiin rutiineihisi. Voit ammentaa inspiraatiota uudesta tuttavasta.

HÄRKÄ

Kuunteleminen on tänään tärkeää. Ota vastaan kaikki, mitä lähipiirilläsi on jaettavanaan. Saamasi tieto auttaa sinua kokonaiskuvan ymmärtämisessä.

KAKSONEN

Joku antaa sinulle väärää tietoa, joko tietämättään tai tahallisesti. Suodata kaikki kuulemasi tarkkaan ja kyseenalaista tarpeen vaatiessa puhujan motiivit.

RAPU

Sopeutuvaisuus on nyt valttia. Tilanteet muuttuvat vauhdilla etenkin työelämässä. Nopeus ja kyky tulla toimeen kaikenlaisten persoonien kanssa ovat hyvä yhdistelmä.

LEIJONA

Varaa päivästä aikaa rakkaalle harrastukselle, jolla on tapana jäädä pakollisten hommien varjoon. Järjestele arkeesi muutenkin enemmän tilaa hengähdystauoille.

NEITSYT

Keskity perheeseen ja kotiin tänään. Joku lähipiirissäsi haluaa jakaa kanssasi jotain merkittävää. On hyvä hetki pitkille, syvällisille keskusteluille.

VAAKA

Älä syöksy tekemään liian äkkinäisiä päätöksiä, vaan kerää kaikessa rauhassa tietoa. Joku ei ole vielä kertonut sinulle kaikkea. Kärsivällisyys on paras valttisi.

SKORPIONI

Ota puheeksi asia, joka vaivaa sinua. Käsillä on haastava tilanne, jossa testataan hermoja ja keskustelutaitoja. Neuvotteleminen on nyt tarpeen.

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, kenelle uskoudut. Vedät nyt paljon ihmisiä puoleesi, ja joukossa saattaa olla myös epärehellistä porukkaa. Kuuntele vaistoasi.

KAURIS

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Tehokkuutesi vetää puoleesi lisää lupaavia tilaisuuksia. Onni on nyt puolellasi työasioissa.

VESIMIES

Sinulle heitetään haaste, joka sekoittaa pakkaa turhankin paljon. Luota itseesi ja tartu toimeen. Saat napakkaa kannustusta yllättävältä taholta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?