Päivän horoskooppi 28.2. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 28.2.

Ota etäisyyttä draamaan, leijona.

28.2. 6:00

KALAT

On aika valmistautua tulevaan, mikä sitten onkin seuraava etappisi. Huolellinen suunnittelu on kaikki kaikessa. Kiinnitä yksityiskohtiin huomiota.

OINAS

Olet tärkeän päätöksen edessä. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään liian äkkinäisiä liikkeitä. Punnitse vaihtoehtojasi ja kysy tarvittaessa neuvoa.

HÄRKÄ

Älä haaskaa aikaa väittelemällä ikuisuuskysymyksestä. Pääset helpommalla, jos annat jokaisen pitää näkemyksensä. Joku yllättää sinut uutisillaan.

KAKSONEN

Luota itseesi, sillä tiedät kyllä mihin olet menossa. Päivä kysyy harkintaa ja hoksottimia. Pidä salaisuutesi pienen piirin tiedossa.

RAPU

On hyvä hetki panostaa kotiin. Suuretkin uudistukset ovat nyt tervetulleita. Ihmissuhderintamalle on luvassa iloisia yllätyksiä.

LEIJONA

Ota etäisyyttä draamaan, joka aiheuttaa sinulle vain harmaita hiuksia. Priorisointi säästää sinut tänään monelta harmilta. Pidä huoli rajoistasi.

NEITSYT

Kysy lisää ja kerää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Faktaa on tarjolla, mutta sinun kannattaa olla tarkkana lähteistä. Huhut voivat muuten viedä sinut väärään suuntaan.

VAAKA

Voit pitää hauskaa myös pienellä budjetilla. Nyt ei kannata ottaa riskejä rahan kanssa. Pelaa varman päälle muillakin elämäsi osa-alueilla.

SKORPIONI

Älä anna tungettelevan ihmisen sekaantua yksityisasioihisi. Ole valmis vetämään rajoja, jos hän menee liian pitkälle. Rehellisyys on tänään pääasia.

JOUSIMIES

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti, etenkin jos joku ei ole sinulle rehellinen. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, jos tilanne vaikuttaa epävarmalta.

KAURIS

Raha-asioihin on luvassa positiivisia käänteitä. Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Hetki on otollinen uuden projektin aloittamiselle.

VESIMIES

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Järjestelmällisyys ja priorisointi vievät pitkälle. Moni asia nyt kiinni lähinnä asenteestasi.¨

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?