Me Naiset: Päivän horoskooppi 23.2. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 23.2.

Kilpailuvietti kehiin, kalat!

23.2. 6:00

KALAT

Oma-aloitteisuus vie tänään pitkälle. Ensimmäisenä liikkeelle lähtö on jo iso harppaus eteenpäin. Kilpailuvietistä voi olla paljon hyötyä.

OINAS

Ota kaikki irti onnenpotkusta. On hyvä hetki kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Älä ota negatiivisia kommentteja turhan tosissasi.

HÄRKÄ

On hyvä hetki ottaa uudestaan esiin jo kertaalleen kuoppaamasi idea. Saatat nyt pystyä tarkastelemaan asiaa uusin silmin ja paremman tiedon valossa.

KAKSONEN

Joudut tänään kilpailuasetelmaan, halusit tai et. Pidä pää kylmänä ja muista, mikä sinulle on tärkeintä. Älä anna kenenkään hämätä sinua unohtamaan periaatteitasi.

RAPU

Ole oma itsesi uusien ihmisten seurassa, myös työtilanteessa. Joukosta erottuminen on nyt vain hyvä juttu. Joku kääntyy puoleesi apua pyytääkseen.

LEIJONA

Tee hommasi huolellisesti ja aikataulujen puitteissa, niin vältät kritiikin ja yhteenotot. Osoita olevasi luotettava. Etenkin uusien tuttavien kanssa kannattaa nyt välttää riskejä.

NEITSYT

Ole henkisesti valmis siihen, että joku yrittää hyppyyttää sinua. Pidä puoliasi ja kieltäydy reilusti, jos hän vaatii sinulta liikaa. Manipulointia ei tarvitse sietää.

VAAKA

Kotona tai työpaikalla on luvassa tunnekuohuja. Mene sovittelijaksi kuumenevaan tilanteeseen. Diplomaattinen asenne ja kuunteleminen vievät pitkälle.

SKORPIONI

Vietä aikaa kotona akkujasi ladaten. On aika rauhoittua ja purkaa paineita. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia hyvässä keskusteluseurassa.

JOUSIMIES

Pidä mielesi avoimena. Kohtaat nyt erilaisia arvomaailmoja, joista voit oppia jotain tärkeää. Sinun ei tarvitse hyväksyä kaikkea kuulemaasi.

KAURIS

Kiinnitä huomiota siihen, mitä kotona ja perhepiirissä on meneillään. Joku saattaa nyt kaivata sinua erityisen vahvasti lähelleen. Vähennä puhetta ja keskity kuuntelemaan.

VESIMIES

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Hetki ei ole paras mahdollinen riskipelille. Käänny hyvän ystävän tai ammattilaisen puoleen, jos tarvitset neuvoja.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?