Me Naiset: Päivän horoskooppi 22.2. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 22.2.

Vaaka! Odottamaton käänne luvassa.

22.2. 6:00

KALAT

Satsaa toimivaan kotiin. Tärkeintä on, että asuinympäristösi heijastelee omia tarpeitasi. Älä vaivaa päätäsi muiden mielipiteillä.

OINAS

Älä anna tunteidesi sumentaa logiikkaasi. Tänään on tärkeää hoitaa käytännön asiat kunnialla. Rauhallisuus ja määrätietoisuus vievät sinut pitkälle.

HÄRKÄ

Teet vaikutuksen uuteen ihmiseen rohkeudellasi ja omaperäisyydelläsi. Pue ideasi sanoiksi ja kuuntele tarkkaan saamaasi vastaanottoa. On hyvä hetki uuden projektin aloittamiselle.

KAKSONEN

Positiivinen asenne on nyt parasta, mitä voit antaa muulle maailmalle. Hillitse haluasi kritisoida näkemääsi. Liian korkeat vaatimukset voivat tehdä etenemisestä mahdotonta.

RAPU

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Se vetää puoleesi mielenkiintoisia ihmisiä ja lupaavia tilaisuuksia. Läheiselläsi on sinulle yllättävä pyyntö.

LEIJONA

Pidä katseesi tavoitteessasi. Olisi nyt ajanhukkaa jäädä vertailemaan itseäsi muihin ja heidän kehitykseensä. Uskalla tehdä asiat omalla tavallasi.

NEITSYT

Päivä tarjoaa sinulle runsaasti uutta tietoa. Olet nyt tekemässä jotain uskaliasta, joka vaatii sinulta paljon. Ole armelias itseäsi kohtaan.

VAAKA

Odottamaton käänne pääsee yllättämään sinut täysin. Älä hermostu, vaan laadi luottoystävän avustuksella nopeasti uusi suunnitelma. Joustavuus on nyt avainsana.

SKORPIONI

Ilmassa on epävarmuutta. Sen ei kuitenkaan tarvitse kaataa suunnitelmiasi. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan ja kuuntele saamaasi palautetta.

JOUSIMIES

Pura paineita rakkaan harrastuksen parissa. On aika puhua tulevaisuudesta ja antaa mielikuvituksen laukata. Älä aseta haaveillesi rajoja.

KAURIS

On hyvä hetki käydä raha-asioita läpi. Ole rehellinen itsellesi ja järjestele arkeasi uuteen uskoon, jos huomaat saman ongelman uusiutuvan kerta toisensa jälkeen.

VESIMIES

Punnitse tarkkaan jokaisen vaihtoehdon hyviä ja huonoja puolia. Ole valppaana auktoriteettihahmojen kanssa ja pyri ilmaisemaan itseäsi jättämättä turhaa tulkinnan varaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?