Päivän horoskooppi 27.1. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 27.1.

Romantiikkaa luvassa päivääsi, kauris!

27.1. 6:00

VESIMIES

Ole valmis muutoksiin ja nopeaan toimintaan. Päivä on täynnä yllätyksiä, eikä aikaa harkitsemiseen jää. Luota vaistoosi.

KALAT

Keräät tänään huomiota, mikä on vain hyvä juttu. Saat tilaisuuden tutustua kiinnostavaan ihmiseen tai tehdä työelämää koskevan rohkean siirron.

OINAS

Älä anna tunteidesi tehdä sinulle temppuja. Pääset pitkälle, jos hillitset hermosi ja pidät ajatuksesi omana tietonasi. Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen.

HÄRKÄ

Luovuus kannattaa kaikessa, mihin ryhdyt. Diplomaattinen asenne auttaa sinua selvittämään sotkuisen tilanteen ennen kuin väärinkäsitys paisuu pahemmaksi.

KAKSONEN

Hoida terveyttä ja taloutta koskevat kysymykset täsmällisesti pois päiväjärjestyksestä. Tänään on tärkeää pitää kiinni sovituista jutuista ja kunnioittaa aikatauluja.

RAPU

Jaa ajatuksiasi hyvän tyypin kanssa. Hetki on otollinen ystävyyksien ja romanssien syntymiselle. Pidä mielesi avoimena kaikelle uudelle.

LEIJONA

Ota etäisyyttä räjähdysherkkään tilanteeseen. Vastaan väittäminen ei hyödytä asiaasi, vaan mutkistaa sitä entisestään. Satsaa hyvinvointiisi tekemällä napakoita päätöksiä.

NEITSYT

Vietä aikaa seurassa, joka saa sinusta esiin parhaat puolesi. On aika haaveilla tulevasta ja jakaa suunnitelmia rohkaisevan ilmapiirin vallitessa.

VAAKA

Etene varovaisesti tuntemattomalla maaperällä. On ok, jos sinulta ei löydy vastauksia kaikkeen. Anna asioille aikaa kehittyä.

SKORPIONI

On hyvä hetki kiinnittää huomiota elintapoihisi. Seuraa sydämesi ääntä, niin päädyt oikeaan osoitteeseen. Älä lykkää työlään urakan aloittamista huomiseen.

JOUSIMIES

Pidä rahan menoa silmällä. Nyt kannattaa välttää heräteostoksia ja ajatella asioita pidemmällä tähtäimellä. Älä anna periksi kohtuuttomille vaatimuksille.

KAURIS

Viehätysvoimasi on paras valttisi tänään. Saat tahtosi läpi vaivatta, jos olet kärsivällinen ja valmis kuuntelemaan. Ilmassa on romantiikkaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?