Me Naiset: Päivän horoskooppi 24.1. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 24.1.

Miten olisi ryhtiliike, kalat?

24.1. 6:00

VESIMIES

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Älä päästä sitä käsistäsi vain siksi, ettet voi mennä takuuseen tulevasta. On hyvä hetki kokeilla jotain uutta.

KALAT

Satsaa hyvinvointiin ja terveyteen. On hyvä hetki tehdä ryhtiliike, aloittaa uusi harrastus tai kohennella ruokavaliotasi. Ammenna innostusta somesta tai hyvästä ystävästä.

OINAS

Pidä silmät auki ja etsi vastauksia. Aktiivisuus on paras valttisi tänään. Ratkaisut ilmestyvät helpommin, kun tiedät tarkalleen, mitä haet.

HÄRKÄ

Voitat muut puolellesi tukeutumalla viehätysvoimaasi. Tänään on luvassa neuvotteluja ja vakuuttelua. Älä luovu leikistä yksittäisen takaiskun vuoksi.

KAKSONEN

Tarjolla on arvokasta tietoa. Nyt kannattaa kysellä lisää ja painaa tärkeät pointit mieleen. Voit pian vetää hyödyllisiä johtopäätöksiä.

RAPU

Ole rehellinen itsellesi. Varmista, että tiedät asioista tarpeeksi tehdäksesi järkevän päätöksen. Etenkin asumiseen ja työhön liittyvissä tilanteissa kannattaa olla kärsivällinen.

LEIJONA

Vietä enemmän aikaa seurassa, joka sinua kiinnostaa aidosti. Anna huomiosi ihmisille ja asioille, jotka vetävät juuri sinua puoleensa. Kaikelle ei tarvitse löytää järkiperusteluja.

NEITSYT

Kuuntele saamaasi negatiivista palautetta. Kaikkea ei pidä ottaa kirjaimellisesti, mutta voit oppia jotain olennaista. Lähde liikkeelle pienillä muutoksilla.

VAAKA

Ota selvää siitä, mikä on paras tapa edetä. Etsi käsiisi ihminen, jolla on kaipaamaasi kokemusta tai muuten tietoa aiheesta. Esitä hänelle myös vaikeat kysymyksesi.

SKORPIONI

On parasta pitää suunnitelmasi omana tietonasi toistaiseksi. Uteliaitten kysymyksiin vastaaminen voi muuten viedä sinulta turhaan energiaa. Keskity tekemiseen.

JOUSIMIES

Sinulla on ennakkoaavistus, jolle kannattaa antaa tilaa. Tunteenpurkaukset kertovat siitä, mikä sinulle on tärkeää. Ole reilu ja huomaavainen kaikkia kohtaan.

KAURIS

Luota mielikuvitukseesi. Luova puolesi on tänään paras valttisi, ja joukosta erottuminen on vain hyvä juttu. Muutoksiin kannattaa suhtautua maltillisesti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?