Me Naiset: Päivän horoskooppi 17.1. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 17.1.

Panostaminen kannattaa tänään, skorpioni.

17.1. 6:00

KAURIS

Pidä huoli siitä, ettei turhan tungetteleva ihminen pääse puuttumaan asioihisi. Vedä selkeitä rajoja ja suojele yksityisyyttäsi. Joku pyytää sinulta apua suureen päätökseen.

VESIMIES

Joku esittelee sinulle idean, joka voi olla ratkaisu kysymyksiisi. Kaivele pintaa syvemmältä ja kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Sinisilmäisyys veisi vain ongelmiin.

KALAT

Myötätunto on paras tänään valttisi. Väittelytilanne raukeaa sitä helpommin, mitä enemmän pyrit ymmärtämään vastapuolen tilannetta.

OINAS

Tee hienosäätöä ja korjauksia sinne, missä niitä kaivataan. Saat rakentavaa palautetta, joka kannattaa painaa mieleen. Onni on nyt puolellasi.

HÄRKÄ

Älä pidä mitään itsestäänselvyytenä. Kiitollisuus on suuri voimavara, jonka pohjalta on hyvä edetä. Odottamaton ehdotus yllättää sinut täysin.

KAKSONEN

Päivä tarjoaa arvokkaan oppitunnin. Pidä yksityisasiasi uteliaitten ulottumattomissa. Saat tilaisuuden jututtaa ihmistä, joka voi osoittautua arvokkaaksi kontaktiksi.

RAPU

Lähipiirissäsi on meneillään suuria muutoksia, jotka saavat myös sinut kyseenalaistamaan tiettyjä asioita. Muista, ettei sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin.

LEIJONA

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Et ehkä tiedä vielä kaikkea, joten hidasta tahtia toistaiseksi. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

NEITSYT

Päivä tuo tullessaan ilahduttavia uutisia. Vedät reilusti positiivista huomiota puoleesi. On hyvä hetki julkistaa asia myös muiden tietoon.

VAAKA

Jarruttele menoa raha-asioissa. Nyt kannattaa pelata varman päälle ja lykätä suuret hankinnat parempaan ajankohtaan. Joku yllättää sinut iloisesti.

SKORPIONI

Panostuksesi kannattaa. Ole valmis tekemään uhrauksia sinulle tärkeän asian eteen. Hienosäätö saattaa olla tärkein osa prosessia tänään.

JOUSIMIES

Herkkä puheenaihe nousee pintaan tänään. Kuuntele tarkkaan, mikä läheistäsi huolettaa. Varo tekemästä lupauksia, joita et voi pitää.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?