Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 13.–19.1. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 13.–19.1.

Nyt tarkkana liian suurten lupausten kanssa, kaksonen!

13.1. 10:30

OINAS 21.3.–19.4.

Tartu itseäsi niskasta kiinni ja ryhdy toimeen. Tunteesi heilahtelevat. Ole rehellinen itsellesi ja ota palautteesta onkeesi. Ole valmis kompromisseihin, niin menestyt ja saat ansaitsemaasi kunnioitusta. Varmista, ettet jää kenellekään kiitollisuudenvelkaan.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tee arjessa muutos, joka kohentaa itsetuntoasi. Väittely jonkun kanssa menee tunteisiin. Yritä nähdä asia toisenkin kannalta ja ole valmis tulemaan vastaan. Älä murehdi asiaa, jota et voi muuttaa. Ole positiivinen, saat uuden tilaisuuden.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Kiinnitä huomio yksityiskohtiin ja varmista kaikki saamasi tieto. Älä lupaa kenellekään enempää kuin mihin sinulla on mahdollisuus. Suhteet ystävän tai sukulaisen kanssa kärjistyvät. Ota hetki etäisyyttä, ajan kanssa tilanteet rauhoittuvat.

RAPU 22.6.–22.7.

Parisuhde tai asuinkumppanuus kukoistaa niin kauan kuin pidät huolta siitä, että työt ja vastuut pysyvät tasapainossa. Muutokset töissä aiheuttavat suhteeseen kuitenkin kitkaa. Muista, mikä on elämässä tärkeintä.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Käy läpi sopimukset ja asiakirjat. Kun tiedät, mikä on asemasi, sinun on helpompi reagoida ongelmiin. Keskustele ajatuksistasi läheisen kanssa. Muutos töissä jättää sinut epävarmaksi, mutta älä tee silti hätiköityjä johtopäätöksiä.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Anna luovuudelle tilaa. Romanttinen illallinen rakkaan kanssa lujittaa suhdetta. Menosi uhkaavat nousta turhan korkeiksi,suunnittele budjettisi uudelleen. Pohdi tulevaisuutta läheisesi kanssa, niin keksit ratkaisun, joka sopii kummankin tarpeisiin.

VAAKA 23.9.–22.10.

Tarkastele kulutustottumuksiasi ja hillitse kustannuksia. Käy läpi tilanteet, jotka vaivaavat. Jaa tuntemuksesi läheisten kanssa. Parisuhde tarvitsee enemmän huomiota ja tiimityötä. Ole valmis kompromisseihin, jääräpäisyys aiheuttaa vain stressiä.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Ota yhteyttä vanhaan ystävään: muistat taas millaisista asioista nautit. Tartu tunteeseen. On aika laittaa omat tarpeet etusijalle. Ilmassa on rakkautta, varmista, että suhteelle on aidosti aikaa. Älä enää lykkää töitä vaan ryhdy toimeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Ole rehellinen itsellesi ja rakkaillesi, niin vältät hankalat tilanteet. Keskity siihen, mikä on tärkeää ja luovu asioista, jotka eivät enää kiinnosta. Tuhlailu kostautuu. Anna läheisillesi pikemmin aikaa ja huomiota kuin lahjoja ja epärealistisia lupauksia.

KAURIS 22.12.–20.1.

Ota oppia menneestä, niin osaat suunnata oikeaan. Tee elämässäsi muutoksia, joista saat iloa. Kohtaat vastustusta, sillä kaikki eivät ole tyytyväisiä ratkaisuihisi. Älä silti anna kenenkään päättää asioistasi. Vastuu onnestasi on sinulla itselläsi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Käytä enemmän aikaa olennaisiin yksityiskohtiin. Pysy totuudessa ja huolehdi velvollisuuksistasi. Kohtaat kiinnostavia mahdollisuuksia, jos luotat kokemukseesi. Vietä aikaa ihmisen kanssa, joka tuo sinusta parhaat puolet esiin.

KALAT 20.2.–20.3.

Mielikuvitus ja luovuus kukoistavat. Perusta kuitenkin päätökset järkeen ja faktoihin. Sinulle tarjoutuu tilaisuus, jolla voi olla vaikutusta henkilökohtaiseen elämään ja ihmissuhteisiin. Harkitse plussat ja miinukset ennen kuin teet päätöksen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?