Me Naiset - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 14.1.

Kalat! Kysy rohkeasti lisää, jos siltä tuntuu.

14.1. 6:00

KAURIS

Odottamaton käänne sekoittaa pakkaa tänään. Ole valmis kyseenalaistamaan vanhoja kaavoja ja kokeilemaan ennakkoluulottomasti uutta. Tee ratkaisuja, jotka pitävät arkesi simppelinä.

VESIMIES

Pysy liikkeellä ja pyri rakentamaan uutta. Ehdottamalla ratkaisuja ongelmakohtiin saat edistettyä asioita. Jätä turha dramatisointi muiden hommaksi.

KALAT

Joku antaa sinulle nyt väärän kuvan asioista joko tahattomasti tai tarkoituksella. Ole kriittinen kuuntelija ja kysy lisää, jos jokin ei tunnu täsmäävän.

OINAS

Älä anna periksi, jos joku heittäytyy liian vaativaksi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Tänään on parasta olla valmis neuvottelemaan.

HÄRKÄ

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Avoin keskustelu edistää asioita parhaiten. Älä tuomitse kuuntelematta kenenkään mielipiteitä.

KAKSONEN

Tutki asioita pintaa syvemmältä. Tarvitset kaiken mahdollisen tarjolla olevan tiedon päätyäksesi oikeisiin ratkaisuihin. Ota etäisyyttä manipulointiin taipuvaiseen tyyppiin.

RAPU

Ammenna virtaa ihmisistä, joiden rehellisyyteen voit luottaa. On aika antaa tilaa luovuudelle ja mielikuvitukselle. Vältä tänään taloudellisia riskejä.

LEIJONA

Älä hämmenny muiden tekemistä muutoksista. Sinun ei tarvitse muokata suunnitelmiasi, vaikka näkisit toisten tekevän niin. Tee itsenäisiä päätöksiä.

NEITSYT

Satsaa kotiin ja perheeseen tänään. Lähipiirissäsi on joku, joka kaipaa tukea ja läsnäoloa tavallista enemmän. Yhteinen laatuaika on parasta, mitä voit tarjota.

VAAKA

On aika vähentää sanahelinää ja tehdä konkreettisia tekoja. Älä jätä hyvää ideaa toteuttamatta vain siksi, ettet voi mennä takuuseen sen tehokkuudesta.

SKORPIONI

Odottamaton käänne voi eksyttää sinut hetkeksi polultasi. Palauta perusasiat mieleesi ennen kuin jatkat suuntaan tai toiseen. Ystävällä on sinulle hyvä neuvo.

JOUSIMIES

Saat tilaisuuden vaihtaa suuntaa. Harkitse hetki vetosi mahdollisia seurauksia. Et kaipaa nyt elämääsi lisää epävarmoja tekijöitä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?