Me Naiset: Päivän horoskooppi 13.1. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 13.1.

Rapu! Anna uudelle tuttavuudelle tilaisuus.

13.1. 5:59

KAURIS

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut hankalaan tilanteeseen. Pyyteetön tarjouksesi pelastaa hänen päivänsä. On hyvä hetki järjestellä paikkoja kotona.

VESIMIES

Ole tänään erityisen hienotunteinen perhepiirin ja ystävien kanssa. Väärinkäsityksiä syntyy nyt helposti. Kannustava puhe tekee kaikille hyvää.

KALAT

Mieti omia tavoitteitasi ja haaveitasi. Ole rehellinen itsellesi ja varmista, että suunnitelmasi vastaavat omia arvojasi. Muista, ettet voi olla kaikille mieliksi.

OINAS

Älä ota paineita siitä, mitä lähipiirisi ajattelee. Sinun on tehtävä nyt rohkeasti omaa juttuasi. Joku lähestyy sinua kiinnostavan ehdotuksen kanssa.

HÄRKÄ

Ilmassa on epävarmuutta. Erityisesti työasioissa on monta muuttuvaa elementtiä. Venytä kärsivällisyyttäsi ja ole valmis nopeisiin liikkeisiin.

KAKSONEN

Ole valmis muokkaamaan suunnitelmiasi tänään. Nyt kannattaa ajatella luovasti ja luopua umpikujaan vieneestä ideasta tilannetta sen ihmeemmin dramatisoimatta.

RAPU

Sinun on tiedettävä, mihin olet ryhtymässä. Älä vedä liian pikaisia johtopäätöksiä uudesta tuttavasta. Anna hänelle tilaisuus tutustua sinuun.

LEIJONA

Uusi ihminen vangitsee mielenkiintosi. Pidä ajatuksesi olennaisessa, niin saat hommasi hoidettua sovittujen aikataulujen puitteissa. Keskity olemaan paras versio itsestäsi.

NEITSYT

On hyvä hetki opetella uusia taitoja ja kehittää itseäsi. Aseta itsellesi motivoiva haaste. Päivä yllättää sinut monissa käänteissä.

VAAKA

Sinun ei tarvitse olla jatkuvasti tavoitettavissa ja käytettävissä. Tänään on tärkeää tehdä selkeitä valintoja ja pitää kiinni asioiden tärkeysjärjestyksestä.

SKORPIONI

Älä anna kenenkään hämmentää sinua puheillaan. Ota rakentava palaute vastaan, mutta vedä johtopäätöksesi itse. Persoonallisuutesi on paras valttisi.

JOUSIMIES

Löydä oma rytmisi ja etene sen mukaan. Ole skeptinen, kun sinulle lupaillaan suuria. Älä lupaudu mukaan mihinkään ennen kuin olet kuullut tukevia perusteluja.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?