Me Naiset: Päivän horoskooppi 12.1. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 12.1.

Tarkkaileminen kannattaa tänään, vesimies.

12.1. 6:00

KAURIS

Ole rohkeasti erilainen. Joukosta erottuminen on sinulle tänään eduksi kaikessa, mihin ryhdyt. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus antavat sinulle etulyöntiaseman.

VESIMIES

Tänään on parasta pitää pää kylmänä. Uskoudu epäilyksistäsi vain luotettaville ihmisille. Tarkkailemalla opit paljon olennaista.

KALAT

Saat tilaisuuden oppia uutta asiasta, joka kiehtoo sinua. Tartu tilaisuuteen ja kysele lisää. Positiivinen asenteesi on tarttuvaa laatua.

OINAS

Käänny tuttavan puoleen kysymystesi kanssa. Sinun ei kannata aliarvioida ihmissuhteiden ja verkostojen vaikutusta tänään. Huolellinen valmistautuminen on paras aseesi.

HÄRKÄ

Avoin mieli ja huolellinen suunnittelu vievät pitkälle. Sokkona uuteen seikkailuun hyppääminen voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta älä tee mitään pelkän adrenaliiniryöpyn vetämänä.

KAKSONEN

Kerää tietoa asiasta, joka on vanginnut mielenkiintosi. On hyvä hetki opetella uusia taitoja, tutustua ihmisiin ja kyseenalaistaa vanhoja, hyödyttömiksi käyneitä ajatuksia.

RAPU

Luvassa on muutoksia, jotka saavat sinut pohtimaan syvällisiä. Anna itsellesi aikaa käänteiden sulattelemiseen. Joku kääntyy puoleesi kiinnostavan ehdotuksen tehdäkseen.

LEIJONA

Sinulla riittää ideoita, joita kannattaa lähteä kokeilemaan. Muutokset tapahtuvat nyt vauhdilla, ja ilmassa on epävarmuutta. Sinun ei kannata kiirehtiä liikoja.

NEITSYT

Tartu tilaisuuteen oppia jotain uutta. Työasioissa kannattaa olla nopea sopeutumaan. Joustava asenne antaa sinulle etumatkaa muihin.

VAAKA

Lykkää muutokset liikkeelle hyvistä syistä. Pelkkä jännityksen kaipuu ei välttämättä johda kovin fiksuihin ratkaisuihin. Harkitse tarkkaan, mihin olet ryhtymässä.

SKORPIONI

Anna vaistosi johdattaa sinua. Ota selvää faktoista ja ole kriittinen kuuntelija. Tarinat saattavat värittyä tänään turhan helposti.

JOUSIMIES

Päästä irti menneisyyden taakoista. Sinun on aika kääntää sivua positiivisin ajatuksin varustettuna. Pysähdy kuuntelemaan ihmistä, joka hakee huomiotasi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?