Me Naiset: Päivän horoskooppi 21.11. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 21.11.

Hienosäädölle saattaa tänään olla tarvetta, kaksonen.

21.11. 6:00

SKORPIONI

Älä nosta numeroa asiasta, jolle et oikeastaan voi mitään. Kanavoi energiasi sen sijaan johonkin hyödylliseen. Olet parhaimmillasi rakentaessasi ja ideoidessasi uutta.

JOUSIMIES

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle kerrotaan. Tänään on tärkeää ottaa jokaisen mielipiteet huomioon ja pyrkiä löytämään kaikille osapuolille reiluja ratkaisuja.

KAURIS

Jatka eteenpäin valitsemallasi polulla. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

VESIMIES

Tarkkaileminen on tänään pääasia. Voit vaikuttaa asioihin myös taustalta. Muistele tarvittaessa menneitä, niin vältyt tutulta mokalta.

KALAT

Anna omatuntosi kertoa sinulle, kuinka sinun tulee toimia. Älä anna ylpeyden koitua ongelmaksi. Iloinen yllätys odottaa aivan nurkan takana.

OINAS

Uteliaaseen ihmiseen kannattaa suhtautua varauksella. Kuuntele vaistoasi, jos alat epäillä uuden tuttavan motiiveja. Laadi itsellesi varasuunnitelma.

HÄRKÄ

Satsaa ihmissuhteisiin. On hyvä hetki viettää laatuaikaa rakkaan kanssa. Jakakaa ajatuksia tulevaisuudesta ja yhteisistä näkymistä.

KAKSONEN

Käy läpi vaihtoehtojasi. Ole valmis tekemään hienosäätöä, kun huomaat jonkin olevan vinossa. Kyseenalaista reippaasti myös omat periaatteesi ja tapasi.

RAPU

Mieti seuraavaa askeltasi. On hyvä hetki laatia suuria suunnitelmia ja antaa mielikuvituksesi laukata. Sinun ei tarvitse lausua haaveitasi ääneen kenellekään.

LEIJONA

Jätä mukavuusalueesi kauas taaksesi, niin alkaa tapahtua. Fyysiset haasteet tekevät nyt hyvää. Luvassa on muutoksia laidasta laitaan.

NEITSYT

Lähde liikkeelle pienistä muutoksista. Ihmissuhteisiin on luvassa uusia haasteita. Kuunteleminen ja myötätuntoinen asenne ovat parhaat valttisi.

VAAKA

Tee jotain piristävää. Uudista arkeasi pienillä tai isoilla asioilla. Pakan sekoittaminen olisi paikoillaan kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset