Me Naiset: Päivän horoskooppi 29.10. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 29.10.

Säätele omaa reaktiotasi, oinas – on turha yrittää muuttaa muita.

29.10. 6:00

SKORPIONI

Ilmassa on epävarmuutta. Sinun on parasta hankkia lisää tietoa ennen päätösten tekemistä. Valikoi tarkkaan, mihin käytät aikasi.

JOUSIMIES

Ota loistava tilaisuus vastaan ja kehittele eteenpäin lupaavasti alkanutta projektia. Nyt on aika satsata asumiseen ja kotiin. Joku lähipiirissäsi yllättää sinut uutisillaan.

KAURIS

Vältä turhanpäiväisiä konflikteja. Myötätuntoisella asenteella pääset pitkälle. Tänään voi olla parasta perääntyä väittelystä heti kättelyssä.

VESIMIES

Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaikuttaa turhan vaativalta. Mielenrauhasi kanssa ei kannata lähteä leikkimään kevein perustein. Päivä tuo tullessaan romantiikkaa.

KALAT

Onni potkaisee sinua tänään. Tapaat ihmisen, josta voi kehkeytyä sinulle arvokas kontakti. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi läheisillesi.

OINAS

Älä haaskaa aikaasi yrityksiin muuttaa muita. Voit sen sijaan säädellä omaa reaktiotasi tapahtumiin. Menneistä irti päästäminen tekee hyvää.

HÄRKÄ

Pidä kiinni yhteisistä suunnitelmista. Päivä kysyy sinnikkyyttä, mutta palkitsee sinut taatusti kyydissä pysymisestä. Älä luovuta yksittäisen takaiskun vuoksi.

KAKSONEN

Älä lähde mukaan draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Kanavoi energiasi positiivisempiin asioihin. Moni asia on tänään kiinni lähinnä asenteestasi.

RAPU

Tänään ei kannata ottaa turhia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin raha-asioissa. Lähesty vaikeaa puheenaihetta varovaisesti ja kaikkia osapuolia kuunnellen.

LEIJONA

Nosta rima korkealle. Kunnianhimosi antaa sinulle etumatkaa muihin. Ole tarkkana liian suuria lupauksia suoltavan ihmisen kanssa.

NEITSYT

Anna muiden pitää mielipiteensä ja keskity täysillä siihen, mitä olet tekemässä. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Sattuma tutustuttaa sinut kiinnostavaan ihmiseen.

VAAKA

Älä anna kenenkään painostaa sinua luopumaan periaatteistasi. Tee itsesi näköisiä ratkaisuja kaikessa, mihin ryhdyt. Rakkauselämääsi on luvassa uusia tuulia.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset