Päivän horoskooppi 17.10. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 17.10.

Tänään on hyvä päivä oppia jotain uutta, neitsyt.

17.10.2020 6:00

VAAKA

Pidä suunnitelmasi salaisina toistaiseksi. Uteliaat kannattaa jättää etäisyyden päähän. Tarvitset aikaa kerätäksesi ajatuksesi ja tehdäksesi tilannepäivityksen.

SKORPIONI

Unohda tekosyyt ja lähde liikkeelle. Nyt kannattaa toimia ja vähentää analysointia. Et voi järkeillä tietäsi eteenpäin kaikista tilanteista kokeilematta siipiäsi käytännössä.

JOUSIMIES

Omistaudu kodille ja perheellesi. Lähipiirissäsi on meneillään paljon samanaikaisesti. Läsnäolo ja kuunteleminen vievät pitkälle.

KAURIS

Saat sen, minkä annat. Ole reilu jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan, niin voit odottaa samaa kohtelua myös muilta. Hauska sattuma värittää päivääsi.

VESIMIES

Ole tarkkana, kun joku lähestyy sinua huikeiden myyntipuheiden kanssa. Ota faktoista selvää omin päin. Kaikki ei ehkä ole sitä, miltä näyttää.

KALAT

Saat muutoksia aikaan olemalla sinnikäs ja uskomalla asiaasi. Takaiskuja on välillä väistämättä luvassa. Ammenna niistä uutta intoa, sillä haasteet ovat nyt vain hyvä juttu.

OINAS

Ole tarkkana herkän puheenaiheen kanssa. Pyri ottamaan kaikkien tunteet huomioon. Pinnalle nousee nyt arvokysymyksiä, jotka jakavat mielipiteet.

HÄRKÄ

Luota vaistoosi ja suuntaa eteenpäin polullasi. Sinulla on idea, jota olisi syytä kokeilla käytännössä. Saat hyvän vinkin kokeneemmalta.

KAKSONEN

Pysyttele etäällä epäilyttäviltä haiskahtavista tilanteista. Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on sitä. Kaivele omin päin taustoja.

RAPU

Seuraa omaa polkuasi. Sano tarvittaessa ei avun pyytäjille, jos resurssisi uhkaavat loppua kesken. Ajattele hyvinvointiasi ja omia projektejasi.

LEIJONA

Pidä tavoitteesi mielessäsi riippumatta siitä, mitä ympärilläsi on meneillään. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Huolellinen valmistautuminen kannattaa.

NEITSYT

On hyvä hetki oppia jotain uutta. Keskity itsesi kehittämiseen ja ota rakentava palaute vastaan. Kuunteleminen ja myötätunto vievät pitkälle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?