Mitkä ovat horoskooppimerkkien parhaat puolet? Lue luonnekuvaukset! - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Tunneälykkyys, idearikkaus, pohdiskelevuus... Listasimme horoskooppimerkkien suurimmat vahvuudet

Meillä kaikilla on omat hyvät puolemme! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo vahvuuksistasi?

3.10.2020 20:30

Oinas (21.3.–19.4.)

Astrologisen eläinradan ensimmäisenä merkkinä loistaa tulinen oinas. Johtavan asemansa takia oinas on itsevarma, päättäväinen ja vahva. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat innokkuus, yritteliäisyys, oma-aloitteisuus ja energisyys.

Vahvatahtoinen ja karismaattinen oinas on luontainen johtaja. Oinas ottaa mielellään vastuuta – ja yleensä sitä myös saa. Oinas suuntaa aina eteenpäin ja kokeilee rohkeasti uusia asioita.

Lue lisää oinaan luonteesta.

Härkä (20.4.–20.5.)

Kärsivällinen ja periksiantamaton härkä on hyvä asettamaan jämäköitä tavoitteita ja saavuttamaan ne vaivatta. Kun härkä jotain päättää, hän sen myös saa.

Härkä arvostaa perinteitä, juuria ja perhettä. Hän osaa toden teolla nauttia elämän pienistä iloista. Merkki on maanläheinen jalat maassa -tyyppi.

Lue lisää härän luonteesta.

Kaksonen (21.5.–21.6.)

Helposti innostuva ja iloinen kaksonen ei jää koskaan tumput suorina odottamaan jotain tapahtuvaksi. Sen sijaan hän liikkuu vauhdilla tilanteesta toiseen ja sopeutuu uuteen nopeasti.

Nopeasti liikkuvat myös kaksosen ajatukset. Merkki on varsin älykäs ja nokkela, eikä hän jää vaitonaiseksi missään tilanteessa. Merkki onkin mitä loistavin jutustelukumppani, ja hänellä on sana hallussa.

Lue lisää kaksosen luonteesta.

Rapu (22.6.–22.7.)

Herkkänä tunnettu rapu on usein varsin taiteellinen ja miellyttävä tyyppi. Rapu ei pelkää ilmaista tunteitaan, vaan tirauttaa kyyneleen niin ilosta kuin surusta.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat lempeys, empaattisuus, intuitiivisuus ja kyky tehdä toisille hyvä olo. Hän on rakkailleen lojaali ja uskollinen – varsinainen kaveripiirien tukipilari ja kallio.

Lue lisää ravun luonteesta.

Leijona (23.7.–22.8.)

Peloton, luova ja viisas leijona on äärimmäisen kunnianhimoinen persoona, joka hakeutuu luonnostaan ryhmän johtajaksi. Suorapuheisuus ja omanarvontunto kuuluvat merkin piirteisiin, ja leijonalla on myös kyky vakuuttaa toiset omilla taidoillaan.

Lue lisää leijonan luonteesta.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Hyvä arvostelukyky, nopea ajattelu ja yksityiskohtien ymmärtäminen – siinä neitsyen vahvuudet. Neitsyt on horoskooppimerkeistä perusteellisin ja ahkerin. Merkin yksi silmäänpistävimmistä piirteistä on rakkaus siisteyttä ja järjestystä kohtaan.

Neitsyt huomaa nopeasti, jos jokin asia ei ole kohdillaan. Hän on taitava tulkitsemaan muita ihmisiä. Parhaimmillaan neitsyt on kekseliäs salapoliisi, joka näkee läpi valkoisten valheiden ja tulkitsee aukottomasti toisten hiljaisia signaaleja.

Lue lisää neitsyen luonteesta.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Vaa’an suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ihmistaidot. Merkille on ominaista ymmärtää hyvin monenlaisia näkökulmia asioihin. Vaa’asta löytyy roppakaupalla diplomatiaa ja sopeutumiskykyä.

Vaaka on taitava keskustelemaan, kuuntelemaan ja tekemään kompromisseja. Miellyttävyytensä vuoksi vaakaan ihastuu helposti, vaikka hän ei itse olisi yrittänytkään saada ketään hullaantumaan.

Lue lisää vaa'an luonteesta.

Skorpioni (23.10.–22.11.)

Skorpionin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu kyky paneutua ja pohdiskella asioita jokaiselta kantilta. Skorpioni haluaa kaivaa asioiden perisyyn esiin ja ratkaista mysteereitä juurta jaksaen. Puolitiehen jättäminen tai luovuttaminen ei kuulu merkin tapoihin.

Mystisen luonteenlaatunsa takia skorpioni on usein toisten mielestä varsin kiinnostava tyyppi. Monet skorpionit ovatkin karismaattisia älykköjä, joiden päätöksiin toiset voivat luottaa kuin kallioon.

Lue lisää skorpionin luonteesta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jousimiehen vahvuuksiin kuuluu hänen vankkumaton elämänilonsa ja uskonsa siihen, että kaikki kääntyy hyväksi. Merkin ominaisuuksiin kuuluu myös luottamus omiin ideoihin ja haaveisiin.

Optimistisena tyyppinä jousimies on mukavaa seuraa, ja usein hänet tunnetaan sosiaalisena sukkulana. Merkki tähtää kaikilla elämän osa-alueilla rohkeasti eteenpäin ja kohti unelmiaan. Itsevarmuutensa ja elämänilonsa vuoksi jousimiehiä pidetään karismaattisina tyyppeinä.

Lue lisää jousimiehen luonteesta.

Kauris (22.12.–20.1.)

Sinnikkyys, arjen pienten ilojen arvostaminen ja pyyteetön suhtautuminen elämään ovat kauriin vahvuuksia. Merkki tunnetaan käytännöllisyydestään ja kurinalaisuudestaan.

Kun kauris jotain lupaa, hänen sanansa myös pitää. Merkki ei kaihda kovaa työntekoa, eikä sitä että hänen kätensä hieman likaantuisivat työn tiimellyksessä. Pitkäjänteisyytensä takia kauris saavuttaa ennen pitkää kaikki tavoitteensa, jotka itselleen asettaa.

Lue lisää kauriin luonteesta.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Idearikkaana tunnettu vesimies suhtautuu uuteen ennakkoluulottomasti. Tulevaisuus näyttää hänen silmäänsä aina valoisalta. Vesimies on loistava tsemppari, koska hän jaksaa luottaa parempaan huomiseen.

Rakkaidensa kanssa vesimies viettää mielellään aikaa. Ystävänä vesimies on ilahduttavan tunneälykäs, herkkä ja auttavainen.

Lue lisää vesimiehen luonteesta.

Kalat (20.2.–20.3.)

Kalojen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu herkkyys. Merkin sisäinen maailma on usein varsin rikas ja täynnä ideoita. Myös ystävällisyys, auttavaisuus ja kiltteys kuuluvat kalojen vahvuuksiin.

Merkin luovuus ja vastaanottavuus erilaisille pienillekin vivahteille maailmassa ovat ihan omaa mittaluokkaansa. Lisäksi kalojen muisti on usein varsin hyvä.

Lue lisää kalojen luonteesta.

Juttu on julkaistu aiemmin Me Naisten verkkosivuilla 5/2018.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?