Me Naiset: Päivän horoskooppi 15.9. - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Päivän horoskooppi 15.9.

Kauris, on siirtosi aika.

­

15.9. 6:00

NEITSYT

Mielesi muuttuu tänään vauhdilla. Saat lisää tietoa asiasta, josta kuvittelit jo olevasi perillä. Kuuntele itseäsi ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen.

VAAKA

Kuuntele itseäsi ja ole rehellinen itsellesi. Tunteesi viestivät sinulle nyt jostain tärkeästä. Puhu toiveistasi avoimesti lähipiirillesi.

SKORPIONI

Kokeile tehdä jotain erilaista. On hyvä hetki ottaa riskejä ja uppoutua uusiin projekteihin tai ihmissuhteisiin. Moni asia liikkuu tänään eteenpäin.

JOUSIMIES

Pysy liikkeellä ja motivoi itseäsi eteenpäin. Älä anna kenenkään tulla sinun ja tavoitteidesi väliin. Rehellisyys on paras valttisi tänään.

KAURIS

Sinun on aika tehdä siirtosi. Raha-asioissa kannattaa edetä hitaasti ja harkiten. Luota vaistoosi, kun se antaa sinulle vihjeitä suunnasta.

VESIMIES

Nyt on parasta odottaa sopivaa hetkeä toimia. Kärsivällisyys vie pitkälle, joten älä anna kenenkään painostaa sinua liikkeelle väärin perustein. Tarkkailemalla opit paljon.

KALAT

On aika puhdistaa ilmaa. Olet kääntämässä uutta lehteä elämässäsi. Vankkojen perusteiden rakentaminen on nyt tärkeää kaikessa, mihin ryhdyt.

OINAS

Olet itse paras motivaation lähteesi. Täytä päiväsi asioilla, jotka tuottavat juuri sinulle iloa. On hyvä hetki innostua uusista harrastuksista.

HÄRKÄ

Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi. Seuraasi on nyt tunkua, ja tutustut helposti kiinnostaviin ihmisiin. Muista silti myös, että sinulla on lupa kieltäytyä.

KAKSONEN

Kysy lisää, kunnes kaikki on selvää. Joku ei nyt anna sinulle ymmärrettäviä vastauksia. Älä luovu leikistä väärässä kohdassa.

RAPU

Päivä sisältää mieltä avartavia keskusteluja, jotka voivat saada sinut näkemään tilanteesi uudessa valossa. Ole avoin kaikenlaisille vaihtoehdoille. Pidä silmällä rahan menoa.

LEIJONA

Nopeat liikkeet ja tehokkuus kannattavat tänään. Pyri olemaan askeleen verran edellä muita. Päivä tuo tullessaan annoksen romantiikkaa.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset