Luonnehoroskooppi härkä (20.4.–20.5.): Kärsivällinen nautiskelija, joustamaton jäärä - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Kärsivällinen nautiskelija, joustamaton jäärä – tällainen härkä (20.4.–20.5.) on luonteeltaan

Härkä! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

30.8.2020 5:01

Sanonta ”vahva kuin härkä” sopii hyvin kuvaamaan myös horoskooppimerkki härkää. Härkä on ehdottomasti eläinradan sinnikkäin ja sitkein merkki.

Härän suurimpiin vahvuuksiin kuuluu kyky saavuttaa tavoitteensa. Kun härkä jotain päättää, hän tavoittelee haluamaansa kärsivällisesti ja periksiantamattomasti. Härälle se on helppoa siksi, että hän ei yleensä tavoittele kuuta taivaalta. Härkä arvostaa perinteitä, juuria ja perhettä. Merkki on maanläheinen, varsinainen jalat maassa -tyyppi.

Periksiantamattomuuden kääntöpuolella piilee härän suurin heikkous: jääräpäisyys. Jos härkä on päättänyt jotain, hänen päätään on miltei mahdotonta kääntää. Ominaisuus kääntyy helposti itseään vastaan. Härkä ei välttämättä osaa ottaa toisia huomioon.

Härkä arvostaa ylellisyyttä ja nautiskelua. Merkille on tyypillistä tehdä elämästä mukavaa ja rakentaa pesää. Koti on härälle pyhä paikka, jossa hän voi olla täysin oma itsensä. Elämän pienet ilot ovat härälle tärkeitä. Härällä on taipumus materialismiin. Hänen voi olla vaikeaa irrottautua tavaroista – tai ihmisistä.

Äkilliset muutokset voivat olla härälle vaikea paikka. Mutta mikäli hän löytää rohkeutensa, hän etenee päättäväisesti haasteitakin kohti. Arjessa härkä kaipaa rutiineja eikä halua, että häntä hoputetaan. Sinnikäs ja ahkera härkä sopii hyvin työtehtäviin, joissa kaivataan suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Merkki on tyypillisesti taitava rahan kanssa, koska arvostaa sen tuomaa nautintoa, vakautta ja mukavuutta.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Härkä arvostaa toisissa luottamusta ja pysyvyyttä – ja sitä hän myös tarjoaa. Kumppanilta hän kaipaa rakkauden ja hellyyden tekoja. Jos härkää ei huomioi tarpeeksi, hän alkaa helposti mököttää. Myös mustasukkaisuutta voi ilmetä. Ystävyyssuhteissa härän suurin haaste on se, että hän lämpenee hitaasti. Läheiset joutuvat usein pettymään, jos erehtyvät usuttamaan härkää nopeaan toimintaan.

Toisista merkeistä parhaiten härälle sopivat skorpioni, rapu, härkä ja neitsyt.

Terveys

Koska härkä on taipuvainen nautiskeluun, hän saattaa olla myös varsinainen kulinaristi. Rakkaudesta ruokaan saattaa syntyä jossain vaiheessa elämää härälle haasteita. Yleinen terveys härällä on kuitenkin usein varsin hyvä, koska hän osaa pitää huolta itsestään ja terveydestään.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologi Stella Hyden mukaan härät ovat usein mielikuvituksettomia, rahanahneita ja hitaita tylsimyksiä, joiden on vaikeaa sopeutua muutoksiin.

Kuuluisia härkiä

Cher, Michelle Pfeiffer, David Beckham, Katherine Hepburn, Kuningatar Elisabet II, Quentin Tarantino, Sigmund Freud, Mark Zuckerberg

Härkä kiteytettynä

 • Härän vahvuudet TOP 5: Sinnikkyys, sitoutuneisuus, käytännöllisyys, maanläheisyys, vakaus

 • Härän heikkoudet TOP 5: Jääräpäisyys, hitaus, materialismi, mukavuudenhaluisuus, mustasukkaisuus

 • Hallitseva planeetta: Venus

 • Onnenpäivä: Perjantai

 • Onnenväri: Vihreä, sininen

 • Onnenkivi: Smaragdi, topaasi

 • Elementti: Maa

 • Luonne: Kiinteä

 • Laatu: Feminiininen, negatiivinen

 • Metalli: Kupari

 • Kukka: Metsäorvokki, orkidea, ruusu, iiris, lilja, unikko

 • Eläin: Karjaeläimet

 • Onnenluku: 6

Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Juttu on julkaistu Me Naisissa ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?