Luonnehoroskooppi rapu (22.6.–22.7.): Ymmärtäväinen huolehtija, oikukas murehtija - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Ymmärtäväinen huolehtija, oikukas murehtija – tällainen rapu (22.6.–22.7.) on luonteeltaan

Rapu! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

30.8.2020 4:58

Eläinradan saksiniekka rapu on yleensä varsin myötätuntoinen ja suojelevainen tyyppi. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat lempeys, empaattisuus, intuitiivisuus ja kyky tehdä toisille hyvä olo. Toisaalta hänestä löytyy varsin piikikäs, tuima ja oikukas puoli.

Herkkyys on merkin pääpiirre. Sen ansiosta rapu on usein varsin taiteellinen ja miellyttävä tyyppi. Ominaisuus saattaa kuitenkin kääntyä helposti itseään vastaan: ravulla on taipumus ailahtelevaisuuteen ja tunteet ottavat hänestä vallan helposti. Rapu saattaa tirauttaa kyyneleen niin ilosta kuin surusta.

Stressaantuneena rapu saattaa käpertyä kuoreensa. Niin voi käydä erityisesti hälyn keskellä. Merkki on myös altis masentuneisuuteen, alemmuudentuntoon ja itsesääliin. Siksi ravun pitäisi yrittää löytää elämäänsä tasapaino, jossa on tilaa hänen herkkyydelleen ilman liian paineistavaa ympäristöä.

Rapua hallitsee kuu. Sen ansiosta merkki on varsin intuitiivinen ja kykenee havaitsemaan ympäriltään sanattomia signaaleja hyvin helposti.

Työelämässä rapu usein menestyy. Merkistä löytyy kunnianhimoa ja hän osaa seisoa omien oikeuksiensa sekä mielipiteidensä takana. Jos työyhteisössä on haasteita, rapu aistii ne helposti äärimmäisen hyvien empatiataitojensa vuoksi. Merkki on myös tunnettu pitkästä muististaan.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Koti-ihmisenä rapu arvostaa turvallisuutta ja sitä, että elämässä on pysyvyyttä. Hän on rakkailleen lojaali ja uskollinen – varsinainen kaveripiirien tukipilari ja kallio. Välillä rapu voi kuitenkin olla raskasta seuraa, koska hän käpertyy helposti kuoreensa ja yltyy mykkäkouluun. Hän ei myöskään hevillä anna anteeksi ja on taipuvainen oikukkuuteen. Siksi hänen rakkailtaan vaaditaan välillä paljon ymmärrystä.

Merkeistä parhaiten ravulle sopivat skorpioni, kalat, härkä ja rapu.

Terveys

Ravun herkkä ja tunteikas mieli saattaa sotkea helposti myös hänen vatsansa. Esimerkiksi sappikivet saattavat iskeä ravun riesoiksi. Muuten ravut ovat yleensä pitkäikäisiä, terveitä ja sitkeitä tyyppejä.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan huonotuuliset ja oikuttelevat ravut rakastavat valittamista ja kantavat mielellään kaunaa. Heidän on vaikea uskoa tulevaisuuteen ja he näkevät elämässä paljon toivottomuutta, mikä tekee heistä usein raskashenkisiä murehtijoita.

Kuuluisia rapuja

Prinsessa Diana, Teemu Selänne, Benedict Cumberbatch, Ernest Hemingway, Prinssi William, Selena Gomes, Courtney Love, Marie Antoinette, Meryl Streep, Liv Tyler, Ringo Star

Rapu kiteytettynä

 • Ravun vahvuudet TOP 5: Rauhallisuus, intuitiivisuus, lämpö ja välittäminen, intohimo, rehellisyys

 • Ravun heikkoudet TOP 5: Masentuneisuus, ailahtelevaisuus, pitkävihaisuus, itsesääli, laiskuus

 • Hallitseva planeetta: Kuu

 • Onnenpäivä: Maanantai

 • Onnenväri: Hopea, sininen

 • Onnenkivi: Kuukivi, helmi

 • Elementti: Vesi

 • Luonne: Johtava

 • Laatu: Feminiininen, negatiivinen

 • Metalli: Hopea

 • Kukka: Ruusu, lumme, kukonkannus

 • Eläin: Ravut, kotilot

 • Onnenluvut: 2, 7

Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Yout Tango

Juttu on julkaistu Me Naisissa ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?