Luonnehoroskooppi jousimies (23.11.–21: 12.): Suuri optimisti, röyhkeä jäärä - Horoskooppi - Ilta-Sanomat

Suuri optimisti, röyhkeä jäärä – tällainen jousimies (23.11.–21.12.) on luonteeltaan

Jousimies! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

30.8.2020 4:52

Kaamoksen keskellä syntynyt jousimies ei ime itseensä talven synkkyyttä. Sen sijaan hän kääntää kaamoksen voitokseen, ja osoittautuu eläinradan suurimmaksi optimistiksi ja varsinaiseksi idealistiksi.

Jousimiehen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu hänen vankkumaton elämänilonsa ja uskonsa siihen, että kaikki kyllä kääntyy hyväksi. Merkin ominaisuuksiin kuuluu ehdottomasti luottamus myös omiin ideoihin ja haaveisiin.

Optimistisuutensa takia jousimies on varsin mukavaa seuraa, ja usein hänet tunnetaankin sosiaalisena sukkulana. Merkki tähtää kaikilla elämän osa-alueilla rohkeasti eteenpäin ja tähtää rennosti kohti unelmiaan. Itsevarmuutensa ja elämänilonsa vuoksi jousimiehiä pidetään karismaattisina tyyppeinä.

Koska jousimies vain harvoin joustaa omista tavoitteistaan ja ihanteistaan, hän saattaa välillä äityä liialliseen sovinnaisuuteen, fanaattisuuteen ja itsekkyyteen. Muut saattavat pitää jousimiestä lopullisten totuuksien laukojana, joka ei osaa ottaa muita huomioon.

Jousimies on tunnettu avoimuudestaan, joten hänen puoleensa kannattaa kääntyä silloin, kun haluaa rehdin ja rehellisen mielipiteen. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, ettei jousimies kainostele sanoissaan. Ammateista jousimiehelle passaa hyvin esimerkiksi opettaja tai matkaopas, koska hän nauttii seikkailuista ja siitä, että joku kuuntelee häntä.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Jousimiehen luonteeseen kuuluu se, että hän haluaa jatkuvasti elämäänsä uusia haasteita ja seikkailua. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei jousimies pysty sitoutumaan. Kumppaniltaan jousimies kaipaa yllätyksiä ja hauskuutta. Liian yksitoikkoinen suhde ei jousimiestä innosta.

Toisista merkeistä parhaiten jousimiehelle sopivat kumppaniksi oinas, kaksoset, vesimies ja vaaka.

Terveys

Koska jousimies nauttii seuraelämästä, siihen liittyvät haasteet ovat hänelle tuttuja. Esimerkiksi haasteet maksanseudulla eivät ole ennenkuulumattomia.

Moni jousimies haluaa ylittää itsensä myös urheilun saralla, joten merkille tapahtuu toisinaan haavereita myös liikunnan parissa.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan hienotunteisuus ei ole karkeiden, kiihkeiden ja vaaroista pitävien jousimiesten hyveitä. Röyhkeät jousimiehet eivät anna minkään estää itseään. He välttelevät velvollisuuksia ja syyllistyvät helposti syrjintään.

Kuuluisia jousimiehiä

Taylor Swift, Steven Spielberg, Brad Pitt, Walt Disney, Tina Turner, Christina Aguilera, Jane Austin, Jean Sibelius, Alyssa Milano, Scarlett Johansson, Jake Gyllenhaal, Miley Cyrus, Ludwig van Beethoven, Winston Churchill, Milla Jovovich

Jousimies kiteytettynä

 • Jousimiehen vahvuudet TOP 5: Optimismi, idealismi, kunnianhimo, valloittavuus, rehellisyys

 • Jousimiehen heikkoudet TOP 5: Fanaattisuus, karkeus, itsekkyys, piittaamattomuus, ailahtelevaisuus

 • Hallitseva planeetta: Jupiter

 • Onnenpäivä: Torstain

 • Onnenväri: Vaaleansininen

 • Onnenkivi: Topaasi, ametisti

 • Elementti: Tuli

 • Luonne: Muuttuva

 • Laatu: Maskuliininen, positiivinen

 • Metalli: Tina

 • Kukat: Narsissi, atsalea, vuokko, neilikka

 • Eläin: Hevonen

 • Onnenluku: 3, 5, 7

Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran Me Naisissa huhtikuussa 2018.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?