Helsinki-Vantaan lentoasemalle kaksi palkintoa: Kokoluokkansa paras Euroopassa, palkinto myös korona-ajan hygieniatoimista - Matkat - Ilta-Sanomat

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kaksi palkintoa: Kokoluokkansa paras Euroopassa, palkinto myös korona-ajan hygieniatoimista

Airport Service Quality Award palkitsi Helsinki-Vantaan lentoaseman kahdella palkinnolla.

Helsinki-Vantaan lentoasema valittiin kokoluokassaan Euroopan parhaaksi vuonna 2020. Lentoasema sai palkinnon myös sen hygieniatoimista vuoden 2020 koronapandemian aikana.­

1.3. 10:39

Helsinki-Vantaan lentoasema valittiin kokoluokassaan Euroopan parhaaksi vuonna 2020. Lentoasema palkittiin sarjassa 15–25 miljoonaa matkustajaa.

Lentoasema sai palkinnon myös sen hygieniatoimista vuoden 2020 koronapandemian aikana.

Airport Service Quality Award (ASQ) -palkinnon myönsi Airports Council International (ACI). ASQ Awards -palkinto myönnetään matkustajille tehtyjen kyselytutkimusten perusteella.

– Voimme olla palkinnoista erityisen ylpeitä, koska viime vuosi koetteli meitä monin tavoin. Kiitos kuuluu jokaiselle lentoaseman työntekijälle. He ovat tehneet töitä eturintamassa ja pitäneet huolta siitä, että matkustaminen on ollut sujuvaa ja turvallista myös korona-aikana, kertoo tiedotteessa Helsinki-Vantaan lentoasemanjohtaja Ulla Lettijeff Finavialta.

ASQ Awards -palkinto myönnetään matkustajille tehtyjen kyselytutkimusten perusteella.­

Finavia kertoo tiedotteessa panostaneensa jo vuoden 2020 tammikuusta alkaen lentoasemillaan tehostettuun viestintään ja terveysturvallisuuteen.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on myös luotu uusia tapoja toimia, kuten koronakoirat ja turvatarkastuslaatikoiden UVC-desinfiointi.

– Erityisen ylpeä olen tunnustuksesta hygienian suhteen, sillä olemme panostaneet terveysturvallisuuteen todella paljon, kertoo Lettijeff.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä parhaillaan kehitysohjelma, jossa lentoasemaa uudistetaan asiakaskokemus ja matkustusmukavuus edellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?